OMIΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ

zaroylia5

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι σε αυτούς τους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς, που τα περισσότερα «παράθυρα» της γνώσης είναι πλέον κλειστά, η Αλήθεια σαν το φως, μόνον μέσα από κάποιες μικρές χαραμάδες βρίσκει την ευκαιρία να περνάει.

Οι ομιλίες που λαμβάνουν χώρα στα γραφεία της Τ.Ο Αθηνών, είναι ίσως η μοναδική την στιγμή αυτή ορθάνοιχτη πόρτα μέσα από την οποία η Αλήθεια βρίσκει την ευκαιρία, όχι απλά να περάσει, αλλά και να φωτίσει τα πάντα στο διάβα της.

Αυτό δε συμβαίνει σε Υπέρτερο Βαθμό, όταν μια ομιλία, δεν είναι απλά μια… ομιλία,αλλά ένα Οπτικοακουστικό Ντοκουμέντο.
Μια Παρουσίαση, όπου τα τεκταινόμενα και τα λεγόμενα και δια ζώσης Αποδεικνύονται,Εμφανίζονται, Αποτυπώνονται.
zaroylia6
Έτσι η Συναγωνίστρια και Βουλευτής της Χρυσής Αυγής  Ελένη Ζαρούλια ως έμπειρος οδηγητής μας Υπέδειξε, αλλά και μας Απέδειξε ότι το Κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών από τις αρχές της δεκαετίας του 90, έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για κάποια Τεραστίας Σημασίας για την Εθνική μας Οικονομία Θέματα που εις τις ημέρες μας… έμελλε να αποδειχτούν δυστυχώς…. Προφητικά!……………
zaroulia3
Από τον Απρίλιο του 1993 (24-28) στην σελίδα 8 της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής υπήρξε εκτενής αναφορά για την «Οικονομική Ύφεση στην ΕΟΚ», μια αναφορά μέρος της οποίας η συναγωνίστρια μας ανέγνωσε.
Τον Ιούνιο του 1993 στην σελίδα 4 της Εφημερίδας μας σε άρθρο επί οικονομικών θεμάτων επισημαίνεται ότι «Έρχονται Δύσκολες Μέρες για τους Αγρότες».
Στον Α.Φ. 61, τον Απρίλη 8-13 του 1994, πρωτοσέλιδος τίτλος: «Ξεσηκώθηκε η Αγροτιά».
zaroylia4
Όλα αυτά βέβαια θα μπορούσαν να είναι μια απλή «ροή» κάποιων συμβάντων, αν… η συναγωνίστρια με απόλυτη σαφήνεια δεν μας αποδείκνυε ότι από τότε… δεν υπήρχε απλά «στόχευση», αλλά… και «στόχος»!
Και αυτός ο στόχος ήταν να χτυπηθούν οι Έλληνες καπνοπαραγωγοί!
Το όλο θέμα είναι πραγματικά άξιο προσοχής ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι όλα αυτά έρχονται και «κουμπώνουν» με απόλυτη ακρίβεια στην σημερινή ολέθρια για την οικονομία μας πραγματικότητα.
zaroylia2
Επί του θέματος των καπνοπαραγωγών, (αυτόν τον Τεράστιας σημασίας για την Εθνική μας Οικονομία κλάδο), παρουσιάστηκε στην συνέχεια βίντεο όπου η συναγωνίστρια απευθύνει ερώτηση στην βουλή στοχεύοντας με απόλυτη ακρίβεια την«καρδιά» του προβλήματος, χωρίς να πάρει φυσικά ως ήταν αναμενόμενο,καμία ουσιαστική απάντηση.
Τον Ιανουάριο 14-19 του 1994 στην σελίδα 4 της εφημερίδας μας παρουσιάζεται το θέμα του GATT (Γενική Συμφωνία Δασμών και Εμπορίου) όπου επισημαίνουμε, ότι το εν λόγω «εγχείρημα» – εξάμβλωμα αποτελεί την «Χαριστική Βολή για την Κλωστοϋφαντουργία της Ελλάδος».
Το θέμα του GATT, ήταν ένα τεράστιας σημασίας ζήτημα (το οποίο τότε πρώτοι επισημάναμε), καθώς η εν λόγω «συμφωνία» (GATT = Απόφαση 94/800/ΕΚ του Συμβουλίου της 22ας Δεκεμβρίου 1994 σχετικά με την εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας σύναψη των συμφωνιών που προέκυψαν από τις πολυμερείς διαπραγματεύσεις του Γύρου της Ουρουγουάης (1986-1994), καθόσον αφορά τα θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητές της Επίσημη Εφημερίδα L 336, 23.12.1994.), αποτελεί τον «προπομπό» του ολέθριου Μνημονίου όσον αφορά το εμπόριο.
Στις17-22 Φεβρουαρίου του 1995, στην σελίδα 3 της εφημερίδας μας αναφέρουμε, ότι το«Μάαστριχτ των Εμπόρων Απαιτεί Πράσινη Κάρτα»!!!
Μπορούμε να συνδέσουμε νομίζω εύκολα το γεγονός της «Πράσινης Κάρτας» (που επισημάναμε από τότε για τους Έλληνες, σαν ένδειξη μελλοντικής εξαθλίωσης μέσω της έμμεσης(τότε) εξομοίωσης τους με τους μετανάστες…) με την σημερινή δραματική κατάσταση.
Στο φύλο του Φεβρουαρίου του 1995 σε σχέση πάντα με το «GATT», γράφουμε ότι«Κάποιος Πρέπει να Πληρώσει για Όλα Αυτά».
Πέρα των ανωτέρω ντοκουμέντων που η συναγωνίστρια Ζαρούλια μας παρέθεσε, ενδιάμεσα,μας υπενθύμιζε και διάφορα άλλα γεγονότα τα οποία χάραξαν μια προκαθορισμένη πορεία.
Ένα χρονικό Προδοσίας αν προτιμάτε.
Σε σχέση με το ολέθριο για την Χώρα και την πορεία της οικονομίας του εμπορίου μας«GATT», η συναγωνίστρια τόνισε, ότι όλες οι αποφάσεις κατοχυρώθηκαν εν μια νυκτή, σε μια άδεια βουλή, όπου 20 μόλις βουλευτές, υπό την προεδρεία του κου Κακλαμάνη, αποφάσισαν για το παρών και το μέλλον της Ελλάδος.
Η Χρυσή Αυγή ευθύς εξ αρχής αντίθετη ως προς την εφαρμογή του σχεδίουGATT, και δυστυχώς,έμελλε για άλλη μια φορά το πλήρωμα του χρόνου να την δικαιώσει.
Η συναγωνίστρια στο δεύτερο βίντεο που προβλήθηκε (με πρόσφατη ομιλία της για αυτά ακριβώς τα θέματα στην βουλή), κυριολεκτικά «πυροβολώντας» με τις λέξεις,έθεσε μέσα σε τρία λεπτά ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Δυστυχώς όμως κατά την πάγια τακτική των κυβερνώντων, όταν τίθενται επί τάπητος τέτοια Τεράστιας Σημασίας Εθνικά Θέματα, είναι σαν να απευθύνεται κάποιος εις «Εις Ώτα μη Ακουόντων».
Κλείνοντας η συναγωνίστρια την εξαιρετική αυτή ομιλία – παρουσίαση, μας υπογράμμισε, ότι η Χρυσή Αυγή, Ήταν, Είναι, και θα Είναι πάντα στο πλευρό των Αγροτών τους οποίους θεωρεί την ραχοκοκαλιά στον σώμα του Εθνικού Κορμού.
Η Επιστροφή στην Ελληνική Αγροτική και Εμπορική Παραγωγή, δεν αποτελεί απλά ένα σχέδιο οικονομικής σωτηρίας, αλλά την ΒΑΣΗ της Εθνικής μας Σωτηρίας τόνισε η Βουλευτής μας.

 

1 Comment

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

One response to “OMIΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ