Είσαι ξεχασμένος «καλλιτέχνης»; Θέλεις δωρεάν διαφήμιση; Κάνε μια δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής!

kotsiras__article

Από τότε που μπήκε στη βουλή η Χρυσή Αυγή, πολλά κόμματα και πολιτικά πρόσωπα που βυθίζονταν στην ανυπαρξία βρήκαν λόγο ύπαρξης, βρίζοντας και συκοφαντώντας την. Όπως φαίνεται, οι ανύπαρκτοι βρήκαν μιμητές και στους υπόλοιπους χώρους, ακόμα και στον λεγόμενο «καλλιτεχνικό». Όποιος, λοιπόν, ξεχασμένος από τον κόσμο «καλλιτέχνης» έχει… κεσάτια (άτιμη οικονομική κρίση, τι ζημιές έκανες…) και θέλει να διαφημιστεί δωρεάν τραβάει μια δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής και εξασφαλίζει δημοσιότητα που αλλιώς δε θα την έβλεπε ούτε στο πιο τρελό του όνειρο.

 

Στη λίστα με τους… φασιστοφάγους «καλλιτέχνες» προσετέθη και κάποιος τραγουδιστής ονόματι Γιάννης Κότσιρας (προσοχή στην προφορά, Κότσιρας κι όχι… Κότσυφας, πρόκειται για τον κύριο με το πολλά υποσχόμενο ύφος στη φωτογραφία που σας παραθέτουμε), ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Elle” είπε τα εξής… συνταρακτικά: «Δεν θεωρώ τη Χρυσή Αυγή κόμμα. Ομάδες που εκφράζουν και εφαρμόζουν φασιστικές πρακτικές είναι συμμορίες. Κάποιοι καλλιτέχνες “στρογγυλεύουν” τα λόγια τους για τη Χρυσή Αυγή. Φοβούνται επιθέσεις εναντίον τους. Εγώ δεν τους φοβάμαι. Τους έχω συναντήσει και στο παρελθόν με άλλα προσωπεία…».

 

(ΥΓ): Βέβαια, θα μπορούσαμε να συνδέσουμε τη δήλωση του «καλλιτέχνη» περί συμμοριών της Χρυσής Αυγής κ.τ.λ. με την «οδηγία» (προς ΗΠΑνθρωπους) που έδωσε προ μηνών ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής των ΗΠΑ σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής: «Το αντίδοτο σε αυτές τις πράξεις είναι η νόμιμη άσκηση της εξουσίας από τις Αρχές, αλλά και η καταδίκη τους από αυτούς που διαθέτουν το ηθικό βάρος να μιλήσουν όπως οι θρησκευτικοί ηγέτες, προσωπικότητες που χαίρουν σεβασμού και δημοφιλείς πρωταγωνιστές στον χώρο των τεχνών».

 

Δε θα το κάνουμε, όμως, γιατί ο… καουμπόης απευθύνεται σε «δημοφιλείς πρωταγωνιστές στον χώρο των τεχνών» και ο Κότσιρας (το λέω σωστά;) σίγουρα δεν ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία…

 

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eisai-jechasmenos-kallitechnhs-theleis-dwrean-diafhmish-kane-mia-dhlwsh-kat#.UWL1g5OePRM#ixzz2PtM2wF1v

 

 

Comments Off on Είσαι ξεχασμένος «καλλιτέχνης»; Θέλεις δωρεάν διαφήμιση; Κάνε μια δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.