Ομοφυλόφιλος αριστερός βουλευτής κατά Χρυσής Αυγής

tasos3_gay

 

Το “Σύνδρομο Στρατούλη” μεταδίδεται πλέον ανεξέλεγκτα. Μετά τους ξεχασμένους καλλιτέχνες εσωτερικού που επιτίθενται στην Χρυσή Αυγή για λίγη δημοσιότητα, σειρά πήραν και οι ξεχασμένοι του εξωτερικού!!  Ο Τάσος Σταφυλίδης, Ελληνοσουηδός ηθοποιός, πρώην βουλευτής και ο πρώτος ανοιχτά γκέι πολιτικός που εξελέγη στο Σουηδικό Κοινοβούλιο (1998-2006) με το «Αριστερό Κόμμα» καταγγέλλει… φυσικά την Χρυσή Αυγή!!

Ο 41χρονος όπως λέει ο ίδιος βρισκόταν στην Αθήνα σε διακοπές κατά το Καθολικό Πάσχα και υποστηρίζει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις μασκοφόρους, βραδινές ώρες και κατά την επιστροφή του στο σπίτι. Σύμφωνα με τον Σταφυλίδη, οι δράστες φώναξαν «παλιόπ…» και έπειτα τον γρονθοκόπησαν με σκοπό να τον ληστέψουν. Ο εύθυμος αριστερός πολιτικός περιγράφει «η πρώτη σκέψη μας ήταν ότι θα μας ληστέψουν. Αλλά δεν ήταν ληστεία. Δεν θα μπορούσαν να ξέρουν ότι είμαστε γκέι αν δεν μας παρακολουθούσαν στην πλατεία, βλέποντάς μας να μιλάμε και να γελάμε». Επιπλέον αναφέρει ότι οι δράστες τελικά δεν μπόρεσαν να κλέψουν τον ηθοποιό και την παρέα του, οπότε η επίθεση που δέχθηκε από συνηθισμένη ληστεία μετατράπηκε σύμφωνα με τα λεγόμενά του σε ομοφοβική επίθεση ύστερα από λεπτομερή παρακολούθηση γέλιου και ομιλίας! Οπότε σύμφωνα με τις αρχές της ομοιοπαθητικής και το διαβόητο… Σύνδρομο Στρατούλη από το οποίο πάσχει και αυτός ο αριστερός πολιτικόςκατέληξε στο συμπέρασμα ότι η επίθεση έγινε από Χρυσαυγίτες!!! 

Το πιο λογικό σε μία τέτοια καθημερινή επίθεση στο κέντρο της Αθήνας είναι το θύμα να πάει στο πλησιέστερο Αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό. Προφανώς ο Ελληνοσουηδός βαθιά επηρεασμένος από τις εκτός ελληνικής πραγματικότητας αριστερίστικες θεωρίες των φιλήσυχων και τίμιων μεταναστών, δεν γνώριζε ότι το κέντρο της Αθήνας το λυμαίνονται συμμορίες αλλοδαπών και την πάτησε σαν πρωτάρης. Αντί όμως να παραδεχθεί το μοιραίο λάθος του νυχτερινού περιπάτου στο κέντρο της Αθήνας και να αποδεχθεί στην σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν οι Έλληνες, ο αγαπητός ηθοποιός επιστρέφοντας στην Σουηδία κατήγγειλε σε γνωστή εφημερίδα ότι δέχθηκε επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής! Τυχαίο..;;  Άντε καλέ!!!
gaysyn
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/gkei-aristeros-bouleuths-kata-chrushs-aughs#.UWQZGJOePRM#ixzz2PyOSQqzJ

Comments Off on Ομοφυλόφιλος αριστερός βουλευτής κατά Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.