Όταν ο Παπανδρέου έτρωγε με τον Καραμούζη και ο κύριος Λάτσης απλώς έτρωγε…

greece
Οι τρανταχτές συμπτώσεις που οι ακριβοπληρωμένοι δημοσιογράφοι λησμόνησαν τόσο γρήγορα…
Ο εντιμότατος κύριος Μιωνής (που δεν τον βρίσκει η εξεταστική), πούλησε την εταιρεία του, στην EFG. Ο κύριος Καραμούζης όμως, εκτός από τα μυστικά δείπνα με τον κ. Παπανδρέου, προωθούσε και σεμινάρια με τον κύριο Μιωνή.
H EFG τα πήρε όλα από την Ελβετία και τα πήγε στο Λουξεμβούργο, όπου οι κινήσεις στην δευτερογενή αγορά (CDS και κάτι “ομόλογα”) δεν χρειάζεται να ανακοινώνονται.
Η Χρηματιστηριακή της EFG ήταν η αυτή που κατέγραψε κέρδη – μαμούθ το “μαύρο” 2011, 40πλάσια κέρδη από την δεύτερη. Για να μην πούμε 1000πλάσια από άλλες μεγάλες όπως η Alpha Finance.
Όλοι έχουν λησμονήσει πλέον το επικό δείπνο του Παπανδρέου (ως αρχηγός της αξιωματικης αντιπολίτευσης) με τον Καραμούζη (ισχυρό άνδρα της Eurobank). Έπειτα, ο Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός και φρόντισε να μην ξαναπεινάσουν ποτέ οι συνδαιτημονες του. Ούτε βέβαια οι βουβουζέλες της τραπεζικής διαπλοκής. Αυτοί που πείνασαν, είμαστε εμείς, τα παιδιά μας και τα δισέγγονα μας.
Ο μεγαλομέτοχος της Eurobank, δεν έβαλε φράγκο λοιπόν για την “ανακεφαλαιοποιηση” της τράπεζας του. Γιατί άλλωστε να το κάνει; Αφού πληρώνουν τα κορόιδα μέσω του “αναπτυξιακού” μνημονίου. Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό.
Η Bild αναρωτιόταν “γιατί να πληρώσουν οι Γερμανοί φορολογούμενοι για τον Λάτση”. Ο ΓΑΠ το φρόντισε και αυτό. Πλήρωσαν οι Έλληνες.
Αναλυτές κατά την διάρκεια του Τ3 – Τ10 αναρωτιόντουσαν ΠΟΙΟΣ έβγαλε τόσα Ελληνικά ομόλογα στην αγορά ώστε να είναι εφικτή η εκτίναξη των Spreads, αφού το free float ήταν ελάχιστο. Ήταν “τρελλός” αναρωτιόντουσαν; Όχι βέβαια.

Comments Off on Όταν ο Παπανδρέου έτρωγε με τον Καραμούζη και ο κύριος Λάτσης απλώς έτρωγε…

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.