Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην τελετή μνήμης για τους Ήρωες του Ρούπελ

roupel-stiki__article

 

Το πρωί της Κυριακής, 7 Απριλίου, τελέστηκε στο Ρούπελ η ετήσια τελετή μνήμης για τους Ήρωες των οχυρών της γραμμής Μεταξά. Παρά την βροχόπτωση, η Χρυσή Αυγή έδωσε δυναμικό «παρών», με δεκάδες συναγωνιστές από την Τ.Ο. Σερρών και την Τ.Ο. Κατερίνης.

sto_roypel

Παρευρέθηκαν, επίσης, ο βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος και ο υπεύθυνος περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Συναγωνιστής Μιχάλης Τσακίρης. Η ανταπόκριση από τον κόσμο, για άλλη μια φορά, ήταν θερμή, με αρκετούς να σπεύδουν να μας συγχαρούν για το έργο και τις δράσεις μας. Στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ο βουλευτής νομού Σερρών, Αρτέμης Ματθαιόπουλος.
100_3044

Πριν την άφιξη μας στο Ρούπελ έγινε μια στάση στην Ε.Ο. Σερρών-Προμαχώνα, όπου βρίσκεται λησμονημένη η μοναδική ίσως, πανελλαδικά, προτομή του Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά, χωρίς τον στρατηγικό νου του οποίου δεν θα είχε γραφτεί ποτέ η ηρωική αυτή σελίδα της Ελληνικής Πολεμικής Ιστορίας.

Χρυσή Αυγή – Τ.Ο. Σερρών,
Βασιλέως Βασιλείου 25, 1ος όροφος
Ώρες κοινού: Δευτέρα & Τετάρτη 19:30 – 21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dunamikh-parousia-ths-chrushs-aughs-sthn-teleth-mnhmhs-gia-tous-hrwes-tou-r#.UWWhuJOePRM#ixzz2Q5C22889

 

 

 

 

Comments Off on Δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στην τελετή μνήμης για τους Ήρωες του Ρούπελ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.