11 Απριλίου 1985: Όταν ο Γλέζος προσκύνησε τον Χότζα – ΒΙΝΤΕΟ

glezos-xontza__article

 

Σαν σήμερα, στις 11 Απριλίου του 1985, πέθανε ένας από τους χειρότερους διώκτες του Ελληνισμού, ο αιμοσταγής κομμουνιστής δικτάτορας Ενβέρ Χότζα. Οι αδερφοί μας βορειοηπειρώτες θα τον θυμούνται με απέχθεια, αηδία και τρόμο (εκτός φυσικά από τους κατάπτυστους εκείνους συνεργάτες του, οι οποίοι ντρόπιασαν την ελληνική τους καταγωγή) για τις εκτελέσεις, τα βασανιστήρια, τις φυλακίσεις, τις εξορίες, τους εξευτελισμούς, μόνο και μόνο επειδή δεν δέχθηκαν να αρνηθούν την Ελληνικότητά τους. Την ημέρα της κηδείας του και ενώ ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός, έστω και στα κρυφά, γιόρτασε που ψόφησε (ναι, ψόφησε, και ας πάψουν επιτέλους κάποιοι να παίζουν με τις λέξεις και τα πραγματικά γεγονότα, χάριν ενός δήθεν σεβασμού προς ανθρωπόμορφα καθάρματα) ο τύραννος των Τιράνων, κάποιος… έλληνας παρευρέθηκε στην κηδεία του, μην παραλείποντας να στείλει και στεφάνι.

Συλλυπήθηκε, μάλιστα, τόσο τον διάδοχο του Ενβέρ Χότζα, Ραμίζ Αλία (αυτό το κτήνος, ψόφησε στις 7 Οκτωβρίου 2011) όσο και την χήρα του Χότζα, Νετζμιγιέ, (και στα δικά της….). Ποιος ήταν αυτός ο… έλληνας; Ο Μανώλης Γλέζος, ο σημερινός βο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ! Με την εμετική στάση του ο Γλέζος νομιμοποιούσε πολιτικά και ηθικά την γενοκτονία του αλβανού κομμουνιστή σε βάρος των Βορειοηπειρωτών. Σ’ αυτόν τον αμετανόητο μπολσεβίκο, που συχνά – πυκνά καταφέρεται εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παριστάνοντας τον μέγα πατριώτη, το μόνο που αρμόζει είναι ένα τεράστιο εθνικό, πολιτικό και ηθικό “Σκασμός”, όχι μόνο από τους Βορειοηπειρώτες αλλά και από κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα Εθνικιστή και Πατριώτη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HDq7D6tuCy4&feature=player_embedded]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/11-apriliou-1985-otan-o-glezos-proskunhse-ton-chotza-binteo#.UWcDqLWePRM#ixzz2QBKIJrqW

Comments Off on 11 Απριλίου 1985: Όταν ο Γλέζος προσκύνησε τον Χότζα – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΙΣΤΟΡΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Comments are closed.