Αριστεροί τρομοκράτες – Το μακρύ χέρι του Συστήματος: Νέες απειλές κατά Χρυσής Αυγής!

peiraias-xa-bomb__article

 

Πριν από λίγο, η αριστερίστικη παρακρατική οργάνωση «Επαναστατική Ανατροπή», με τηλεφώνημά της στο «Ποντίκι» του… αντιεξουσιαστή Δελλατόλα, έβαλε και πάλι στο στόχαστρο την Χρυσή Αυγή.

Πιο συγκεκριμένα, αφού ο άγνωστος αναφέρθηκε στην τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στα δικαστήρια της Ευελπίδων και του Πειραιά, τόνισε πως η πράξη αυτή στρέφεται… «ενάντια σε κάθε Κασιδιάρηδες»Ξέχασε να πει ο παρακρατικός ρουφιάνος ότι η μόνη σχέση που έχουν οι Χρυσαυγίτες με τα δικαστήρια της αστικής δημοκρατίας, είναι όταν μας πηγαίνουν με χειροπέδες στα αυτόφωρα και στα εδώλια των κακουργιοδικείων.

Συνέχισε μάλιστα με μία ακόμη πιο άμεση απειλή: «Οι σφαίρες μας είναι οι προστάτες των ονείρων μας». Την Χρυσή Αυγή όμως δεν την σταματά ούτε το πολιτικό κατεστημένο, ούτε το μακρύ του χέρι, δηλαδή η παρακρατική τρομοκρατία. Δε μας σταματούν ούτε με ύπουλες επιθέσεις, ούτε με βόμβες, ούτε με σφαίρες.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=V9rzUN9Y_J0]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/aristeroi-tromokrates-to-makru-cheri-tou-susthmatos-nees-apeiles-kata-chrus#.UW6B2aLwmCg#ixzz2QiYnz0k7

Comments Off on Αριστεροί τρομοκράτες – Το μακρύ χέρι του Συστήματος: Νέες απειλές κατά Χρυσής Αυγής!

Filed under ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.