Σχόλια για τις άθλιες ομιλίες Σαμαρά και Τσίπρα στο Economist

logo_x.a.__article__article__article

Συνεχίζει να κοροϊδεύει και να ψευδολογεί ο Σαμαράς

Ο Σαμαράς συνεχίζει τα ψέμματα και την κοροϊδία εις βάρος ενός ολόκληρου λαού που υποφέρει. Φως στην άκρη του τούνελ θα φανεί μόνο όταν η Ελλάς απαλλαγεί από το άθλιο πολιτικό κατεστημένο. Μόνο με μία αληθινά εθνική ηγεσία, που θα αντισταθεί στις επιθέσεις των τοκογλύφων, θα εκμεταλλευθεί τις πλουτοπαραγωγικές μας πηγές και θα προσφέρει στους Έλληνες τη δυνατότητα για παραγωγική εργασία.

Νέα εντυπωσιακή κωλοτούμπα από τον πρόεδρο του Σύριζα

Ο Τσίπρας δήλωσε για πολλοστή φορά την υποταγή του στους διεθνείς τοκογλύφους, αμέσως μετά τις επικύψεις του στους εγχώριους καναλάρχες και εργολάβους. Με ύφος δουλοπρεπές εγγυήθηκε στους δυνάστες της χώρας ότι θα σεβαστεί την άθλια, ανθελληνική τους πολιτική. Η καταγγελία του μνημονίου υπήρξε μία ψευδής προεκλογική εξαγγελία που δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ποτέ από το “νέο ΠΑΣΟΚ” του Σύριζα. Ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί την απάτη, γι’ αυτό και στρέφεται μαζικά προς την Χρυσή Αυγή, το μοναδικό ανεξάρτητο πολιτικό Κίνημα, τη μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης ενάντια στους τοκογλύφους.

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/deltiatypou/view/scholia-gia-tis-athlies-omilies-samara-kai-tsipra-sto-economist#ixzz2QiZRxgWk

Comments Off on Σχόλια για τις άθλιες ομιλίες Σαμαρά και Τσίπρα στο Economist

Filed under ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.