Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες απολύτως υπεύθυνοι για τα γεγονότα της Μανωλάδας

manolada-1__article

 

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει τα γεγονότα της Μανωλάδας και τους πυροβολισμούς κατά αλλοδαπών. Καταδικάζει επίσης όσους εντελώς παράνομα δίνουν δουλειά σε λαθρομετανάστες, στερώντας το ψωμί από χιλιάδες ελληνικές οικογένειες.

Το πολιτικό κατεστημένο που μας οδήγησε στη σημερινή οικτρή κατάσταση, με εκατομμύρια λαθρομετανάστες να πλημμυρίζουν τη χώρα, είναι απολύτως υπεύθυνο για τα γεγονότα της Μανωλάδας. Ας μην παριστάνουν τους ευαίσθητους όλοι αυτοί που έφεραν τους ξένους παράνομα στη χώρα και ανέχονται μέχρι σήμερα τη μαύρη εργασία και την εκμετάλλευσή τους.

Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες, δήθεν ανθρωπιστές, είναι συνυπεύθυνοι και για το δουλεμπόριο των αλλοδαπών και για τα τεράστια προβλήματα που προξενούν οι λαθρομετανάστες στον ελληνικό λαό. Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα: Άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών! Οριστικό τέλος στην παράνομη εργασία των αλλοδαπών!

Βαρβιτσιώτης (ΝΔ):  «Απίστευτη υποκρισία της κοινωνίας από τη μια να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή για να φύγουν οι μετανάστες, και από την άλλη να έχουν δουλοπάροικους τους μετανάστες στα χωράφια τους» (από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ)

Απάντηση Χρυσής Αυγής: Ας ενημερώσει κάποιος το παιδί του μπαμπά (που αν δεν τον είχε βάλει ο daddy στην πολιτική, τώρα θα ήταν ανύπαρκτος…) πως αυτοί που κάνουν δουλειές με λαθρομετανάστες σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή: ψηφίζουν ΝΔ ή Σύριζα, που έφεραν τους αλλοδαπούς στη χώρα και θα μας φέρουν κι άλλους. Αν έρθει στα πράγματα η Χρυσή Αυγή, όσοι κάνουν τις δουλίτσες τους και τα οικονομούν από τους λαθρομετανάστες θα έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα. Σίγουρα θα χάσουν λεφτά και σίγουρα θα υποστούν ποινικές κυρώσεις για τη μαύρη εργασία που προωθούν. Ας ρουφήξουν λοιπόν το αυγουλάκι τους οι γόνοι των πολιτικών τζακιών και ας μην πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή.

Τα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα διαψεύδουν τον Βαρβιτσιώτη και επιβεβαιώνουν την Χρυσή Αυγή: ΝΔ και Σύριζα ψηφίζει η Μανωλάδα

ekloges-vouprasia

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/aristeroi-kai-dejioi-politikanthdes-apolutws-upeuthunoi-gia-ta-gegonota-ths#.UXA41bWePRM#ixzz2QqA8xaUw

Comments Off on Αριστεροί και δεξιοί πολιτικάντηδες απολύτως υπεύθυνοι για τα γεγονότα της Μανωλάδας

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.