Δυναμική διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Δ.Ε.Η στα Καμίνια

nikaia___article

 

Σήμερα, νωρίς το πρωί, κλιμάκιο Συναγωνιστών από τις Τοπικές Οργανώσεις της Περιφέρειας Πειραιά (Νίκαια, Πειραιάς, Πέραμα) με επικεφαλής τον Βουλευτή Β’ Πειραιώς Ιωάννη Λαγό βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στα Καμίνια. Με πανό κατά του χαρατσιού και των παράλογων αυξήσεων και με συνθήματα, κάναμε αισθητή την παρουσία μας προκαλώντας για ακόμα μια φορά πονοκέφαλο στο ανθελληνικό κρατικό σύστημα.

dei-kaminia

Πλήθος Συναγωνιστών πήρε μέρος στην δυναμική δράση μας. Μοιράστηκε μεγάλος όγκος ενημερωτικού υλικού και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θετική. Ο Βουλευτής μας συνομίλησε με τον διευθυντή της ΔΕΗ και του επεσήμανε την κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες μας. Απαίτησε ιδιαίτερη μεταχείριση απέναντι στους Έλληνες συμπολίτες μας, οι οποίοι λόγω της οικονομικής αφαίμαξης που έχουν δεχτεί από το ίδιο το κράτος αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στους όλο και περισσότερο διογκωμένους λογαριασμούς. Οι υπεύθυνοι των τοπικών μας συνομίλησαν με συμπολίτες μας και άκουσαν τα παράπονά τους. Η Χρυσή Αυγή είναι δίπλα στον δοκιμαζόμενο Έλληνα, όχι με παχιά λόγια αλλά με δυναμικές πράξεις. Θα συνεχίσουμε τον Αγώνα μέχρι την τελική νίκη.
apo_dei-exo

fylladio-dei

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος της δράσης ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής έγιναν αυτόπτες μάρτυρες σε ληστεία Έλληνα από ρομά. Οι Συναγωνιστές ακινητοποίησαν τον δράστη και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς που ήρθαν λίγο μετά το συμβάν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dunamikh-parousia-ths-chrushs-aughs-sta-grafeia-ths-d.e.h-sta-kaminia#.UXA7CLWePRM#ixzz2QqCZmd9y

Comments Off on Δυναμική διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής στα γραφεία της Δ.Ε.Η στα Καμίνια

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.