Τα “κατηχητικά” του ΚΚΕ δεν ενοχλούν τους “δημοκράτες”

kke-katixitiko__article

 

Θυμόμαστε την ιερά μανία με την οποία αντιμετώπισαν την Χρυσή Αυγή τα αργυρώνητα ΜΜΕ του καθεστώτος και πως κήρυτταν την ανάγκη «απολιτικοποίησης» της Παιδείας, προκειμένου να χτυπήσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Βέβαια, η Χρυσή Αυγή ουδέποτε εξάσκησε πολιτική κατήχηση στα παιδιά που παρακολούθησαν και παρακολουθούν τα μαθήματα ιστορίας της «Διάπλασις των Παίδων», όμως αυτό για τους δημοσιογραφίσκους είναι αδιάφορο.

Την κίνηση μας, τότε, την είχε στηλιτεύσει και το ΚΚΕ, όπως και σύσσωμη η εθνοπροδοτική αριστερά, λησμονώντας την αναφορά στο παιδομάζωμα που είχαν αυτοί κάνει, οδηγώντας δεκάδες χιλιάδες παιδιά στις χώρες του πρώην σοβιετικού κολαστηρίου. Όμως παρότι επέκριναν την κίνηση μας, τους καλάρεσε και αποφάσισαν να την αντιγράψουν. Διαβάζουμε οπότε τώρα ότι η «Λαϊκή Επιτροπή Φυλής» κάτω από τις σφραγίδες του ΚΚΕ, όπως το ΠΑΜΕ και η ΜΑΣ, προσπαθούν να δυναμώσουν την «ταξική αλληλεγγύη», παραδίδοντας μαθήματα.

kkemath

Στην αναγγελία αυτή γράφουν μεταξύ άλλων ότι θα συμμετάσχουν και φοιτητές, δηλαδή άνθρωποι παντελώς αναρμόδιοι για διδασκαλία. Άραγε θα μιλήσει κανείς από τους μεγαλοδημοσιογράφους για αυτή την προφανή παρανομία, στην οποία προβαίνει το ΚΚΕ, προκειμένου να αντιγράψει την Χρυσή Αυγή; Θα αναρωτηθεί κανείς στα τουρκοκάναλα τι σημαίνει η φράση «δυναμώνοντας την ταξική αλληλεγγύη»; Μήπως υποκρύπτεται η πυροδότηση του «ταξικού μίσους»; Θα γράψουν άραγε τα «Νέα» μιλώντας για «κατηχητικά του μίσους»;

Προφανώς και δεν θα γίνει τίποτε για την κίνηση αυτή των κατσαπλιάδων που αιματοκύλησαν την Ελλάδα. Γιατί δεν είναι το «μίσος» που τους πειράζει, αλλά η ίδια η Ψυχή του Έθνους μας. Γι’ αυτό και τους ενοχλεί όποιος δρα υπέρ της, ενώ όποιος την εχθρεύεται είναι μόνιμα στο απυρόβλητο. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-kathchhtika-tou-kke-den-tous-peirazoun#.UXGmA7WePRM#ixzz2QwUOi3UM

Comments Off on Τα “κατηχητικά” του ΚΚΕ δεν ενοχλούν τους “δημοκράτες”

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.