Εκατοντάδες Έλληνες στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Μεσσήνη – Φωτορεπορτάζ

mesini-1__article

 

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Μεσσήνης έστειλε ηχηρό μήνυμα υπέρ της Χρυσής Αυγής, καθώς ακόμα ένα κάστρο του Εθνικισμού αποτελεί πραγματικότητα. Εκατοντάδες Έλληνες συνέρρευσαν το απόγευμα στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Μεσσήνη (Μερλοπούλου 27, 1ος όροφος). Χαρακτηριστική ήταν η παρουσία της νεολαίας, αλλά και γενικότερα του συγκεντρωμένου πλήθους σε μια πόλη μόλις λίγων χιλιάδων κατοίκων.
mesini-2

mesini-6

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό, μέσα σε ένα ενθουσιώδες κλιμα με εθνικιστικά συνθήματα να δονούν την ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τους Συναγωνιστές Ηλία Κασιδιάρη, Δημήτρη Κουκούτση, Ευστάθιο Μπούκουρα και Λυκούργο Αλευρά.

mesini-3

Οι Συναγωνιστές αναφέρθηκαν στα οικονομικά προβλήματα που γέννησαν οι εθνοκτόνες πολιτικές του μνημονίου, αλλά και στα τοπικά προβλήματα με την εγκατάλειψη της ελληνικής υπαίθρου και την εγκληματικότητα από τους ρομά.

mesini-4

 

mesini-5

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε συνέντευξη σε τοπικά Μέσα.

mesini-7

Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekatontades-sta-egkainia-twn-grafeiwn-ths-chrushs-aughs-sthn-messhnh-fwtore#.UXLiGLWePRM#ixzz2R1y2PxWE

1 Comment

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

One response to “Εκατοντάδες Έλληνες στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Μεσσήνη – Φωτορεπορτάζ