Δυναμική δράση στην Λυκόβρυση – ΒΙΝΤΕΟ και εκτενές Φωτορεπορτάζ

img_90795__article

 

Ευρεία ενημερωτική δράση πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στην περιοχή της Λυκόβρυσης. Με την αρωγή συναγωνιστών από την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού και συναγωνιστών από την Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής επισκεφθήκαμε έναν δήμο που γνωρίζει από πρώτο χέρι την αναλγησία των κρατούντων, αφού συντόμως μερίμνει του δήμου θα δημιουργηθεί γκέτο “ευπαθών” που θα αποτελέσουν μάστιγα για την περιοχή.
IMG_9118

Η δράση ξεκίνησε από τους κεντρικούς δρόμους της περιοχής, όπου μοιράστηκαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδος “Χρυσή Αυγή”, καθώς και άφθονο προπαγανδιστικό υλικό, που ενημέρωνε τον κόσμο για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά και για το πρόβλημα που συντόμως θα αντιμετωπίσει η περιοχή.
IMG_9221

Στην συνέχεια μεταβήκαμε στα κτήρια του υπουργείου Γεωργίας που προορίζονται για την στέγαση των “ευπαθών”. Επακολούθησε δυναμική πορεία εκατό και πλέον Συναγωνιστών στους δρόμους της πόλης. Τα συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα και οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την άφιξη των Χρυσαυγιτών και των Χρυσαυγιτισσών.

Η πορεία έληξε στο δημαρχείο του περιοχής, κάνοντας σαφές προς τους ιθύνοντες ότι η Χρυσή Αυγή επαγρυπνά για το συμφέρον του Ελληνικού Λαού και ότι τα σχέδια τους δεν θα περάσουν.

Δείτε περισσότερα εδώ

Τ.Ο. Βορείων Προαστίων
Λ. Ηρακλείου 426, Ν. Ηράκλειο
Δευτέρα και Παρασκευή 19:00 – 21:00
210-2810610

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dunamikh-drash-sthn-lukobrush-binteo-kai-ektenes-fwtoreportaz#.UXP7ZbWePRM#ixzz2R6qiz3cS
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dunamikh-drash-sthn-lukobrush-binteo-kai-ektenes-fwtoreportaz#.UXP7ZbWePRM#ixzz2R6q6Z0QV

Comments Off on Δυναμική δράση στην Λυκόβρυση – ΒΙΝΤΕΟ και εκτενές Φωτορεπορτάζ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.