Τρία χρόνια καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής – ΒΙΝΤΕΟ

gap-mnimonio__article

Το Μνημόνιο απεδείχθη εθνοκτόνο, προκάλεσε χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων, επέφερε ανεπανόρθωτη οικονομική και κοινωνική καταστροφή, δραματική συρρίκνωση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, άνευ προηγουμένου αύξηση της ανεργίας και εκτίναξη του χρέους σε επίπεδα μη αντιμετωπίσιμα.

Η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει την άμεση μονομερή καταγγελία του Μνημονίου, σε αντίθεση με την αριστερά που μετά από δεκάδες κωλοτούμπες, μιλά πλέον για… “αναστολή”. ΝΔ και Σύριζα είναι οι δύο όψεις της ίδιας πολιτικής ξεπουλήματος στους διεθνείς τοκογλύφους. Πάγιο και διαρκές αίτημα της Χρυσής Αυγής, αλλά και όλου του ελληνικού λαού, να κάτσουν στο σκαμνί οι πρωταίτιοι της γενοκτονίας του Έθνους. Εξεταστική επιτροπή και ειδικό δικαστήριο για όσους έδεσαν την χώρα με τα δεσμά του μνημονίου.

Η Χρυσή Αυγή με δράσεις και παρεμβάσεις εντός και εκτός Κοινοβουλίου συνεχίζει απροσκύνητη τον Αγώνα ενάντια στους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας (14/01/2013)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O0syjG-wqXE]

Επίθεση ΜΑΤ σε αντιμνημονιακή συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής (24/12/2011)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VDRtayj-y_U]

Ομιλίες από την διαμαρτυρία έξω από την γερμανική πρεσβεία ενάντια στο Μνημόνιο και την οικονομική επίθεση στην Κύπρο (22/3/2013)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Srpq0cLtfTk]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/tria-chronia-katastrofikhs-mnhmoniakhs-politikhs#.UXZ3QaLwmCg#ixzz2RHr9BF9H

Comments Off on Τρία χρόνια καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.