Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια ανθελληνική πορεία

diamantop-voridis__article

 

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε, φυσικά, η τελευταία φορά που κάποιος Β(ο)υλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί το πατριωτικό αίσθημα με τις δηλώσεις του. Το πιο πρόσφατο δείγμα είναι αυτό του Χρήστου Καραγιαννίδη, ο οποίος μιλώντας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ είπε, κατά λέξη, τα εξής «Να αφήσουμε κατά μέρους τα εθνικά φαντασιακά, τους εθνικούς μας εχθρούς, γιατί σε αυτόν τον κόσμο δεν υπάρχουν σύνορα. Δεν υπάρχουν εθνικά σύνορα. Υπάρχουν ταξικά σύνορα». Πολύ ‘‘ταξικό τσαμπουκά’’ πουλάει ο Καραγιαννίδης, αλλά φαίνεται ότι δεν διδάχθηκε από το κάζο του συναδέλφου του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, ο οποίος όταν δήλωσε ‘‘αναρχικός’’ και ‘‘αδειάστηκε’’ στην συνέχεια από τον Τσίπρα κάθισε να ανεχθεί την ξευτίλα γινόμενος από Βαγγέλης βαγγελάκης… Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το πάθος για την εξουσία, που διακατέχει τα λιγούρια και τους πειναλέους του ΣΥΡΙΖΑ, οδηγήσει και στην τωρινή περίπτωση να ‘‘αδειαστεί’’ ο Καραγιαννίδης, χωρίς φυσικά και πάλι αυτός να αντιδράσει γινόμενος, με την σειρά του, από Χρήστος χρηστάκης… Το ότι είναι ανθέλληνες στον ΣΥΡΙΖΑ το γνωρίζουμε πολύ καλά και δεν περιμένουμε από τα ‘‘σαΐνια’’ της ΝΔ να μας το πουν.

Έτσι, όταν διαβάζουμε ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία υποστηρίζει ότι θα έπρεπε ο Τσίπρας να έχει προβεί σε «ξεκάθαρη καταδίκη του ανθελληνικού παραληρήματος του Βουλευτή» και ότι «ζήτημα μείζονος εθνικής σημασίας είναι η διαγραφή του», αναρωτιόμαστε: καλά, εκεί στη ΝΔ, δεν έχουν αντιληφθεί την σημασία και την σπουδαιότητα της λαϊκής ρήσης «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν ομιλούν για σχοινί»; Γιατί με την ίδια λογική θα έπρεπε να διαγραψούν το βουτυρόπαιδο που λέγεται Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για την περιβόητη δήλωσή του « είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική Σημαία», τον πρώην βο(υ)λευτή Κέρκυρας Γεωργιάδη, που είχε χαρακτηρίσει «μπούρδες» το ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας και τον Προκόπη Παυλόπουλο που είχε καλοσωρίσει, μέσω τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων, όσους λαθρομετανάστες θέλουν να έρθουν στην Χώρα μας. Ας μην ωρύονται, λοιπόν, και ας μην χύνουν κροκοδείλια δάκρυα εκεί στη ΝΔ. Κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τον ΣΥΡΙΖΑ, σ’ ότι αφορά τον ανθελληνισμό, ασχέτως αν το εκδηλώνουν με διαφορετικούς τρόπους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/n.d.-suriza-cheri-cheri-kata-tou-laou-kai-ths-patridas#.UXvFSbWePRM#ixzz2RfNsEI4B

Comments Off on Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια ανθελληνική πορεία

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.