Ξέφραγο αμπέλι ο “Ξένιος Δίας” – Αφγανοί το έσκασαν και τρομοκρατούν την Κόρινθο

apodrasi_korinthos__article

 

Ο υπουργός Προ-Πο Δένδιας και ο υπουργός Δικαιοσύνης Ρουπακιώτης είναι για ακόμη μια φορά έκθετοι μετά και την πέμπτη απόδραση αλλοδαπών κρατουμένων μέσα σε λίγες μέρες.

Τρεις κρατούμενοι απέδρασαν κάτω από τη μύτη των αστυνομικών και έφυγαν σαν κύριοι, από το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών που λειτουργεί στο παλαιό στρατόπεδο της Κορίνθου. Οι τρεις αφγανοί λαθρομετανάστες αφού αναρριχήθηκαν σε κολόνα, στην συνέχεια υπερπήδησαν την περίφραξη που υπάρχει και χάθηκαν γρήγορα μέσα στο σκοτάδι στα στενά της περιοχής. Σε εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, χωρίς κανένα αποτέλεσμα, στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου και ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών αφγανών.

Υπενθυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο κέντρο κλειστής φιλοξενίας αλλοδαπών που βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή, προ ημερών επιχειρήθηκε μαζική απόδραση λαθρομεταναστών και κατέφθασαν ενισχύσεις από την Αθήνα για να καταστείλουν την εξέγερση των κρατουμένων. Επιπλέον στο ίδιο κέντρο διαπιστώθηκε μια πολύ ανησυχητική είδηση που αφοράκρούσμα φυματίωσης σε λαθρομετανάστη όπου αποφασίστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο της Κορίνθου (δωμάτιο 213).

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή επιμένει στην άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου κέντρου κράτησης και στην άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nea-apodrash-allodapwn-auth-th-fora-apo-to-kentro-filojenias-korinthou#.UXwerbWePRM#ixzz2RgvwQZ8M

Comments Off on Ξέφραγο αμπέλι ο “Ξένιος Δίας” – Αφγανοί το έσκασαν και τρομοκρατούν την Κόρινθο

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.