Άμα είσαι Καμμένος…

1ΚΑΜΕΝΟΣ     2ΚΑΜΜΕΝΟΣΤα πολλά λόγια είναι περιττά, όταν αναφερόμαστε στους… ψεκασμένους ΣΥΡΙΖ – ΕΛΛ και δη στο απόκομμα Καμμένου που είχε την ματαιοδοξία να παίξει τον ρόλο του αναχώματος στην Χρυσή Αυγή. Ιδού πώς σχολίασαν οι ΑΝΕΛ την παράνομη επέμβαση της Αστυνομίας, η οποία κατόπιν εντολών συγκυβέρνησης και Καμίνη, εμπόδισε την διανομή τροφίμων της Λαμπρής της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα: ” Ακόμη και την Μεγάλη Εβδομάδα το «σύστημα» προκειμένου να προβάλει την Χρυσή Αυγή, η οποία πέφτει δημοσκοπικά, ανακάλυψε «κόντρα» για να την διαφημίσει. Το «σύστημα» την στηρίζει και προσπαθεί να έχει η Χρυσή Αυγή τον ρόλο του κακού που προσελκύει τους πολίτες οι οποίοι αγανακτούν, ώστε να μην πάνε στις πραγματικές πολιτικές αντιμνημονιακές δυνάμεις οι οποίες μπορούν να δώσουν τις λύσεις“.

Πέρα από το γεγονός πως οι Καμμένοι ανακάλυψαν δημοσκοπική πτώση της Χρυσής Αυγής, την στιγμή που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει διπλασιάσει τα ποσοστά του, ενώ το διαλυμένο απόκομμα των ΑΝΕΛ αναζητά αγωνιωδώς την… ψήφο του, είπαν με λίγα λόγια πως όσα συνέβησαν χθες το πρωί στο Σύνταγμα ήταν στημένα, για να αποπροσανατολίσουν. Θέλουν δηλαδή να μας πείσουν πως οι Συναγωνιστές δεν είχαν άλλη δουλειά από το να σηκωθούν χαράματα Μ. Πέμπτης, να φορέσουν τις μαύρες μπλούζες και να παίξουν ξύλο με τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα για να προσφέρουν “αντισυστημικές” εικόνες στο κοινό.

Ενημερώνουμε το κύριο ηλιο – Καμμένο πως η Χρυσή Αυγή έχει διεξάγει δεκάδες διανομές τροφίμων, πιστή στις Ιδέες και τις προεκλογικές τις δεσμεύσεις, στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Πλατεία Αττικής, στο Σύνταγμα και σε κάθε γειτονιά της Αθήνας δίχως κανένα πρόβλημα. Αυτό που δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ποτέ είναι πως το ανθελληνικό μνημονιακό κράτος θα έστελνε ΜΑΤ για να εμποδίσει μια διανομή τροφίμων σε άπορους συμπολίτες μας, τους οποίους το ίδιο έχει εξαθλιώσει. Έχει μάτια όμως ο κόσμος και βλέπει…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ama-eisai-kammenos#.UYObjbWePRM#ixzz2SE8xZbA4

Comments Off on Άμα είσαι Καμμένος…

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.