Ν. Μιχαλολιάκος: «Αν ο Καμίνης τολμά, ας βγει και μια φορά βόλτα μόνος του στην πόλη»

arxigos-grafeia__article

 

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο protothema.gr

Για πολιτική συμπαιγνία με στόχο την εξασφάλιση εκ μέρους του Γιώργου Καμίνη του χρίσματος για τη δημαρχία εκτός από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ και από τη Νέα Δημοκρατία, κάνει λόγο ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος στο protothema.gr, στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε μετά τα πρωινά επεισόδια στον Δημήτρη Μαρκόπουλο. Με τη φράση «ο Καμίνης παρείχε υπηρεσίες στον Σαμαρά» και με καταγγελία περί «ωμής παραβίασης μιας καθ’ όλα νόμιμης συγκέντρωσης» ο κ. Μιχαλολιάκος εξαπολύει μύδρους και αναφέρει: «Κατά του Καμίνη δεν θα στραφεί νομικά η Χρυσή Αυγή, αλλά θα στραφεί ο λαός της Αθήνας τον οποίο έχει παραδώσει βορά στους λαθρομετανάστες. Αν τολμά ας βγει και μια φορά βόλτα μόνος του στην πόλη, χωρίς τους αστυνομικούς του».

«Η συγκέντρωσή μας ήταν καθ’ όλα νόμιμη καθώς είχαμε στείλει εξώδικη ενημέρωση, ενώ αναφέραμε ρητά πως επρόκειτο για πολιτικού χαρακτήρα συνάθροιση. Πρόκειται για ωμή παρέμβαση του Δημάρχου και της κυβέρνησης σε μια συγκέντρωσή μας. Πρόκειται για μια ωμή παραβίαση του Συντάγματος» τονίζει ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής και προσθέτει: «Στην Αθήνα εξελίχθηκε μια στρατιωτικού χαρακτήρα επιχείρηση με την ανοχή της κυβέρνησης ανάλογη με αυτή που είχε γίνει στη Λάρισα. Το μόνο που δεν είδαμε ήταν να σκάνε και τα λάστιχα των οχημάτων που μετέφεραν τα τρόφιμα. Μέχρι και τα κλειδιά του φορτηγού – ψυγείου κατάσχεσαν. Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών ήταν να μεταφέρουμε τα τρόφιμα και τη διανομή τους από το Σύνταγμα στα γραφεία μας στην οδό Δηλιγιάννη. Τι ήθελε δηλαδή ο Δήμαρχος Αθηναίων; Να μην δώσουμε 4.000 πακέτα βοήθειας στους συνέλληνες;».

Τα πυρά του πάντως ο κ. Μιχαλολιάκος τα στρέφει κυρίως κατά της ΝΔ. «Πρόκειται για τραγική πολιτική συμπεριφορά. Η ΝΔ εξελίσσεται σε ένα ανθελληνικό και λαθρολαγνικό κόμμα που στηρίζει τον ανύπαρκτο ως προς την ασφάλεια των Αθηναίων Καμίνη. Δυστυχώς η μεγάλη αυτή παράταξη έχει αποκοπεί από τον εθνικό χαρακτήρα της και με την στήριξη στον Καμίνη θα το πληρώσει», υποστηρίζει. Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής σημειώνει επίσης πως «ο εκλεκτός των 30.000 αλλά και των λαθρομεταναστών που αλλοίωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών πήγε κόντρα στους 450.000 Έλληνες που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή. Το χειρότερο όμως όλων είναι πως η ΝΔ σύρεται πίσω από αυτόν τον ανύπαρκτο Δήμαρχο που παρέδωσε την πόλη στους λαθρομετανάστες και το παρεμπόριο. Έστησαν λοιπόν ένα show εις βάρος μας με αποκλειστικό γνώμονα την στήριξη του Καμίνη από τη ΝΔ. Ο Σαμαράς έκανε πολιτικό δώρο στον Δήμαρχο, όμως ο λαός της Αθήνας θα το ακυρώσει άμεσα. Ο Δήμος στις επόμενες εκλογές θέλουν δεν θέλουν θα γίνει δικός μας».

Στην ερώτησή μας για το γεγονός πως ο βουλευτής του κόμματος κ. Γερμενής χαστούκισε ένα 12χρονο κοριτσάκι ο κ. Μιχαλολιάκος είναι κάθετος. «Να σταματήσει αυτή η ψευδής ιστορία. Κανένα κοριτσάκι δεν χαστουκίστηκε. Γιατί δεν δίνουν το όνομά του στη δημοσιότητα; Γιατί δεν υπάρχει βίντεο από αυτό το στιγμιότυπο, όπως υπήρξε βίντεο με τη σύλληψη και την προσπάθεια ατίμωσης του βουλευτή μας; Μια σύλληψη παρεπιμπτόντως παράνομη για την οποία οι δύο αστυνομικοί θα πρέπει να πάνε στο αυτόφωρο. Ο Γερμενής ως βουλευτής είχε αρμοδιότητα να ζητήσει το λόγο για τα όσα γίνονταν παράνομα εις βάρος του συσσιτίου μας. Αυτό προβλέπεται από το Σύνταγμα». Και ο κ. Μιχαλολιάκος καταλήγει: «Εμείς, σε αντίθεση με τον βολεμένο κ. Καμίνη, δεν φοβόμαστε. Εμείς είμαστε έτοιμοι να πάμε ακόμα και φυλακή για τις απόψεις μας. Δεν μας τρομάζει το γεγονός να θελήσουν να μας βγάλουν εκτός νόμου»!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/n.-michaloliakos-an-o-kaminhs-tolma-as-bgei-kai-mia-fora-bolta-monos-tou-st#.UYLqY7WePRM#ixzz2SB4eialA

Comments Off on Ν. Μιχαλολιάκος: «Αν ο Καμίνης τολμά, ας βγει και μια φορά βόλτα μόνος του στην πόλη»

Filed under ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

Comments are closed.