Ρουφιάνοι του indymedia στοχοποιούν επαγγελματίες που εφοδιάζουν το κοινωνικό μας έργο

stiky_indy__article

 

Μετά την επίθεση των κρατικών δυνάμεων καταστολής, που συνέλαβαν επαγγελματίες οδηγούς, έρχονται τα παρακρατικά τσιράκια τους να τελειώσουν τη βρωμοδουλειά…

Έφαγε τα μούτρα του χθες ο Δένδιας προσπαθώντας να ματαιώσει την δράση κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής για χατίρι του Καμίνη. Οι μερικοί επίορκοι αστυνομικοί – ένστολοι και μη… – που επιστρατεύτηκαν πότε για να ψεκάσουν με χημικά άπορους Έλληνες που πεινούσαν,και πότε για να επιτεθούν σαν κοινοί μπράβοι σε εκλεγμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. δεν στάθηκαν όπως φαίνεται επαρκείς να ακυρώσουν τη διανομή τροφίμων του Λαϊκού Συνδέσμου μόνο για Έλληνες.

Έτσι, ενώ χθες είδαμε κάποιοι θλιβεροί τύποι να συλλαμβάνουν τους οδηγούς των φορτηγών που μετέφεραν τα τρόφιμα και να τους παίρνουν τα κλειδιά των οχημάτων τους,  σήμερα ο βόθρος του παρακρατικού indymedia (ναι, αυτού που…..έκλεισε ο Δένδιας!!) στοχοποιεί την ιδιοκτήτρια της μεταφορικής εταιρείας,που όπως λένε στο σάητ τους “μεταφερει τα τρόφιμα των ναζί”. – δημοσιοποιώντας μάλιστα μέχρι και την ακριβή διεύθυνση κατοικίας της (!!).

Όλοι ξέρουμε την κατάληξη των στοχοποιήσεων του – χρηματοδοτούμενου από τον Σόρος,του κυρίου στον οποίο ο Καμίνης παραχωρεί το φρουραρχείο στον σταθμό λαρίσης – άθλιου αυτού ιστότοπου. Την ευθύνη της όποιας κατάληξης είστε έτοιμος να την αναλάβετε κύριε υπουργέ, ή προκειμένου να ανακόψετε τον ορμητικό χείμαρρο των Ελλήνων Εθνικιστών είστε διατεθειμένος να συμμαχήσετε με θεούς και δαίμονες?

ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΣ

 

soros

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/roufianoi-tou-indymedia-stochopoioun-epaggelmaties-pou-efodiazoun-to-koinwn#.UYUmorWePRM#ixzz2SL1uTfbh

Comments Off on Ρουφιάνοι του indymedia στοχοποιούν επαγγελματίες που εφοδιάζουν το κοινωνικό μας έργο

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.