Εμπρησμός Marfin: 3 χρόνια μετά οι παρακρατικοί παραμένουν ατιμώρητοι

μαρφίνκωνσταντινου3 χρόνια έχουν περάσει από τον εμπρησμό της Marfin από παρακρατικούς αναρχικούς, οι οποίοι ανέλαβαν την αποστολή να λερώσουν με αίμα την μαζικότερη και μακριά από τα κόμματα της αριστεράς, πορεία του Ελληνικού Λαού εναντίον του Μνημονίου. Ενώ η πορεία βρισκόταν σε εξέλιξη έριξαν βόμβες μολότωφ στην τράπεζα Marfin σκοτώνοντας τρείς ανθρώπους.

Χαρακτηριστικά εκείνων των ημερών πρώτον τα ψέματα που μετέδιδε το παρακρατικό indymedia ότι δεν υπήρχαν νεκροί και η χαρά που επέδειξαν μερικοί εκ των πρακτόρων του αναρχισμού, όταν επιβεβαιώθηκε η είδηση, εμπρός στο αίμα που έχυσαν οι σύντροφοι τους.

3 χρόνια έχουν περάσει από τότε και οι ένοχοι παραμένουν ατιμώρητοι, παραμένουν ελεύθεροι για να πράττουν το “επαναστατικό” – μαρξιστικό – παρακρατικό έργο, αποδεικνύοντας έτσι τις σχέσεις του καθεστώτος με την τρομοκρατία και το αντεθνικό, αντιλαϊκό μένος της αριστεράς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/emprhsmos-marfin-3-chronia-meta-oi-parakratikoi-paramenoun-atimwrhtoi#.UYa4aLWePRM#ixzz2SRwmfDzS

Comments Off on Εμπρησμός Marfin: 3 χρόνια μετά οι παρακρατικοί παραμένουν ατιμώρητοι

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.