Αυτοκτόνησε Υπολοχαγός για λόγους αξιοπρέπειας! Απώλειες πολέμου στην Ελλάδα του μνημονίου – ΒΙΝΤΕΟ

froyra-parthenon__article

 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Αξιωματικού. Η Χρυσή Αυγή στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της, εντός και εκτός βουλής, το δίκαιο αίτημα των Ελλήνων Στρατιωτικών για μία αξιοπρεπή ζωή.

Ένας υπολοχαγός αυτοκτόνησε και οι λόγοι που τον οδήγησαν σ΄αυτή τη τραγική απόφαση όλα δείχνουν ότι είναι οικονομικοί, κάτι που δείχνει ότι ο μεγαλύτερος εχθρός που έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν οι στρατιωτικοί μας είναι η ανέχεια και η αναξοπρέπεια στην οποία τους έχει καταδικάσει το ελληνικό (;) κράτος.

Ο υπολοχαγός παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών υπηρετούσε στην 180 Μοίρα “Hawk” στο Καπανδρίτι και διέμενε στη Χαλκίδα. Ανέβηκε σε διπλανή απο το σπίτι του οικοδομή και απο εκεί έδωσε τέλος στη ζωή του. Πληροφορίες αναφέρουν πως άφησε σημείωμα, το οποίο έχει η Αστυνομία και αναφέρει, “συγχωρέστε με, δεν αντέχω άλλο”.

Οι συνάδελφοί του υποστηρίζουν ότι οι λόγοι είναι οικονομικοί και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο υπολοχαγός είχε αναγκαστεί να εργάζεται και εκτός στρατού για να μπορεί να τα βγάλει πέρα. Κάτι που δεν κατάφερε με αποτέλεσμα δύο 24ωρα μετά τη Λαμπρή να δώσει τέρμα στη ζωή του.

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στη μονάδα του και δείχνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι πλέον δυσβάσταχτη και κανείς δεν μπορεί να αποφύγει την σκληρή πραγματικότητα. Το ζήτημα της διάλυσης του ηθικού των Ενόπλων Δυνάμεων μέσω του εξευτελισμού του ανθρωπίνου δυναμικού τους, έχει θέσει επανειλημμένως η Χρυσή Αυγή στη βουλή:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Tu_aGIEDbcU&feature=player_embedded]

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/autoktonhse-upolochagos-gia-logous-ajioprepeias-apwleies-polemou-sthn-ellad#.UYjoZ7WePRM#ixzz2SbeOngRl

Comments Off on Αυτοκτόνησε Υπολοχαγός για λόγους αξιοπρέπειας! Απώλειες πολέμου στην Ελλάδα του μνημονίου – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.