“ΤΑ ΝΕΑ”: Αμερικανοσιωνιστικός δάκτυλος πίσω από την καταστολή στη διανομή τροφίμων του Συντάγματος

sam__article

 

«Τέλος ανοχής στη Χρυσή Αυγή, με ανοιχτή γραμμή Δήμου Αθηναίων – Αστυνομίας», προαναγγέλλουν τα καθεστωτικά «ΝΕΑ», και εμμέσως πλην σαφώς υποδεικνύουν και τους σκοτεινούς εντολοδότες της. Ιδού το σχετικό δημοσίευμα:

«Άραγε ήταν η πρώτη κανονιά στον ακήρυχτο πόλεμο για τις δημοτικές εκλογές του 2014 στην Αθήνα; Ή μήπως ήταν η αρχή του τέλους στα συσσίτια και στις αιμοδοσίες «μόνο για Έλληνες» που οργανώνει εδώ και μήνες η Χρυσή Αυγή; Ανεξαρτήτως του ποια είναι η απάντηση, η Πλατεία Συντάγματος έγινε χθες μάρτυρας της αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Γιώργο Καμίνη και στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο δήμαρχος εμφανίζεται πλέον διατεθειμένος να σταθεί απέναντι στις εθνοτικά καθαρές κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής, αλλά και στην πάσης προελεύσεως ασυδοσία διαφόρων ομάδων που τείνει να επικρατήσει σε δημόσιους χώρους. Όλα αυτά, ενώ ο τρίτος παίκτης ήταν χθες η Ελληνική Αστυνομία που με κλούβες και περιορισμένη χρήση δακρυγόνων απώθησε τους μπρατσαράδες με τις μαύρες μπλούζες από την πλατεία.

Διαβάστε περισσότερα στο Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-nea-oi-amerikanoebraioi-dietajan-thn-katastolh-sto-suntagma#.UYjVvLWePRM#ixzz2SbLEnAja

Comments Off on “ΤΑ ΝΕΑ”: Αμερικανοσιωνιστικός δάκτυλος πίσω από την καταστολή στη διανομή τροφίμων του Συντάγματος

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.