Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Εύβοιας-Βοιωτίας

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής

Την Πέμπτη 09-05-2013 στα γραφεία της Τ.Ο Αν. Αττικής πραγματοποιήθηκε ομιλία του Συναγωνιστή και Γραμματέα Γιώργου Παπαγεωργίου με θέμα: ΄΄Οι αντιρατσιστικοί νόμοι δεν λυγίζουν τους Έλληνες.ʼʼ Ο Συναγωνιστής πρώτα μας θύμισε την 9η Μαΐου 1956 και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν από χιλιάδες Ελλήνων στην πλατεία Ομονοίας, κατά των σκληρών μέτρων του Άγγλου κυβερνήτη Χάρντινγκ του σφαγέα του Κυπριακού Ελληνισμού, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραγικό απολογισμό με 3 νεκρούς και 265 τραυματίες! Αυτά συνέβησαν σε ένα δημοκρατικό καθεστώς  επί πρωθυπουργίας του “Εθνάρχη”-του “η Κύπρος κείται μακράν”-Κωνσταντίνου Καραμανλή!!

παπαγεωργίου

Αυτές τις ημέρες, πάλι σε ένα “δημοκρατικό” καθεστώς διακυβέρνησης ,τα υποταγμένα στον διεθνή σιωνισμό κοινοβουλευτικά απολειφάδια απεργάζονται ένα νομοθετικό έκτρωμα που αποκαλούν ʽʼαντιρατσιστικό νομοσχέδιο.ʼʼΤο συγκεκριμένο νομοθετικό ευφυολόγημα μοναδικό σκοπό έχει να κάμψει το φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, των τελευταίων φρουρών της Ελληνικής Φυλής, του Ελληνικού Πνεύματος, του Ελληνικού Ιδεώδους! Το διεθνές σιωνιστικό λόμπυ, ο πραγματικός εγκέφαλος που συνέλαβε το εν λόγω αηδιαστικό νομοσχέδιο, έδωσε εντολή στα εγχώρια φερέφωνά του να το επεξεργαστούν και να το καταθέσουν προς ψήφιση το συντομότερο δυνατό, θέλοντας από την μία να φιμώσει κάθε Πατριωτική φωνή που αντιστέκεται στα βδελυρά του σχέδια και από την άλλη να ανασχέσει την τρομακτική δυναμική του Εθνικιστικού Κινήματος.
1παπαγεωργίου

Πλανώνται πλάνην οικτράν οι θιασώτες της παραπλάνησης, της παραπληροφόρησης, του ψεύδους και της διαφθοράς και θα λάβουν ως απάντηση τα λόγια του Αρχηγού μας: ʽʼΔεν σας φοβόμαστε, θέστε μας αύριο, εάν θέλετε εκτός νόμου και εσείς θα είστε υπεύθυνοι που θα ανοίξουν οι Πύλες της Κολάσεως!ʼʼ

Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής
Αγ.Μαρίνας 10 – Πλ. Αγ. Μαρίνας, Αρτέμιδα
Δευτέρα 10:00 – 13:00 και Πέμπτη: 19.00-22.00
Τηλ. 6947 285718
Τηλ / Fax: 22940 40200

Η Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας στο πλευρό των δοκιμαζομένων Ελλήνων

1παπαγεωργίου

Οι επισκέψεις αλληλεγγύης της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας σε δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας συνεχίζονται αμείωτα, σε τακτική βάση. Τη γιορτινή περίοδο, προσπαθήσαμε να προσφέρουμε τα απαραίτητα για ένα γεμάτο τραπέζι σε όσες περισσότερες ελληνικές οικογένειες μπορούσαμε. Έλληνες, που νιώθουν στοχοποιημένοι προς εξαφάνιση από το ίδιο τους το κράτος, διαπιστώνουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι στο πλευρό τους και τους στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί.

βοιωτία

Πολύτεκνοι γονείς, που θα έπρεπε να επιβραβεύονται από μια χώρα σε γενετικό μαρασμό, στην ουσία τιμωρούνται από το σιωνιστόδουλο ανθελληνικό κράτος, με αυξημένη φορολογία και περικοπές επιδομάτων. Άνεργοι και πρόθυμοι για οποιαδήποτε εργασία, βλέπουν τους φορείς, τους δήμους και τους εργολάβους δημοσίων έργων να δίνουν προτεραιότητα παροχών και προσλήψεων σε αλλοδαπούς και ρομά.
ηλικιωμένη

Ηλικιωμένοι, που προσέφεραν μια ζωή εργασίας και εισφορών, αντιμετωπίζονται ως “οικονομικά βάρη” απ’ τις μνημονιακές κυβερνήσεις και βλέπουν τις συντάξεις τους να περικόπτονται μέχρις εξαφανίσεως, τα παιδιά τους να πένονται άνεργα και να μην μπορούν οι ίδιοι ούτε να λάβουν ούτε να προσφέρουν βοήθεια στην οικογένεια που έφτιαξαν.
πολυτεκνοι

Νεαρές άνεργες μητέρες, μονογονεϊκών οικογενειών, που στερούνται οι ίδιες την τροφή για να μη λείψει στα παιδιά τους και αδυνατούν ακόμη και να ψάξουν για εργασία, με τους βρεφονηπιακούς σταθμούς υπερπλήρεις από παιδιά αλλοδαπών, βάση “κοινωνικών κριτηρίων” που -στην πράξη- αποκλείουν τους περισσότερους Έλληνες.

ανεργοι

Έλληνες που ζουν σε σπίτια χωρίς ρεύμα, ακόμη και χωρίς νερό, επειδή τα βασικά αγαθά κοινής ωφελείας -την υποδομή των οποίων πληρώσαμε επί γενεές οι Έλληνες- αντιμετωπίζονται πλέον ως εμπορικά είδη πολυτελείας και οι δημόσιοι οργανισμοί παροχών τους μετατράπηκαν από τις προδοτικές κυβερνήσεις σε ανώνυμες εμπορικές επιχειρήσεις με σκοπό το κέρδος.
ασθενείς

Ασθενείς και ανάπηροι, που αδυνατούν να πληρώσουν και στερούνται πλήρους αγωγής. Που για να λάβουν θεσμοθετημένες παροχές και επιδόματα, πρέπει να “λαδώσουν” επιτροπές, που συνέρχονται όλο και πιο σπάνια και αργούν όλο και περισσότερο να αποφασίσουν. Ασθενείς που περιμένουν μήνες -ακόμη και χρόνια- να κινηθεί το γραφειοκρατικό τέρας και βεβαιώνονται ότι το “κράτος πρόνοιας” καθυστερεί σκόπιμα, ελπίζοντας να πεθάνουν στο μεταξύ για να δώσει στους τοκογλύφους και αυτά τα λίγα ευρώ που οι πολίτες του δικαιούνται.
λογαριασμοί

λογαριασμοί1

Σε κάθε σπίτι, μας δείχνουν χαρτιά και λογαριασμούς και ειδοποιήσεις. Και απόγνωση και οργή. Έλληνες αντιμέτωποι με χαράτσια και φόρους που αδυνατούν να πληρώσουν. Έλληνες που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, που δεν μπορούν να θρέψουν τα παιδιά τους, που δεν μπορούν να βοηθήσουν τους αρρώστους τους. Έλληνες που νιώθουν ξένοι μέσα στην Πατρίδα τους. Έλληνες που απειλούνται με εξόντωση από το ίδιο τους το κράτος.
οικογενεια

Τ.Ο. Εύβοιας – Βοιωτίας
Κιαπέκου 1, Χαλκίδα
Κυριακή: 19.00-21.00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-anatolikhs-attikhs-euboias-boiwtias-thasou#.UY42dLWePRM#ixzz2SzFYZCGD

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Ανατολικής Αττικής, Εύβοιας-Βοιωτίας

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.