Πίσω στο μαντρί ο Καρατζαφέρης – Φον Αντωνάκη, τα κονόμησες!

karatzaferis__article

 

Γράφει ο Αντίοχος

Ο Καρατζαφέρης τώρα… δικαιώνεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυριακάτικης φυλλάδας του Μπόμπολα. Εν όψει, λοιπόν, του συνεδρίου της νουδούλας που θα γίνει στο τέλος Ιουνίου (ήδη γίνονται προσυνεδριακές συσκέψεις σ’ ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά είναι «πριβέ» για να μην τους πάρει χαμπάρι ο κοσμάκης…), ο Φον Αντωνάκης ετοιμάζει… διεύρυνση, προς τα αριστερά και προς τα δεξιά. Η πρώτη κίνηση έγινε, εξ’ ευωνύμων, με τον διορισμό του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ (και σκληρό αριστεριστή για όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα…) Β. Παπαχρήστο στη θέση του αναπληρωτή μόνιμου αντιπροσώπου της χώρας στον ΟΟΣΑ (πάντα οι καρέκλες και οι παχυλοί μισθοί έλκυαν τους… προοδευτικούς).

Η επόμενη κίνηση, που τοποθετείται χρονικά μετά την επιστροφή του Φον Αντωνάκη από την Κίνα, θα γίνει προς τα δεξιά, με τη μεγάλη επιστροφή του… ασώτου Γιώργαρου Καρατζαφέρη, ο οποίος θα κληθεί και θα παραστεί στο συνέδριο της ελαφροδεξιάς ΝΔ. Μάλιστα, το (πάντα φιλόξενο στους φίλους του bog boss…) «Έθνος», για να προετοιμάσει κατάλληλα την κοινή γνώμη, φιλοξενεί δηλώσεις του χέρι-χέρι, στις οποίες –εμμέσως πλην σαφώς- προαναγγέλλει την επιστροφή του στο μαντρί: «Το συνέδριο της ΝΔ δεν μπορεί να είναι ένα εσωστρεφές συνέδριο σαν τα προηγούμενα. Πρέπει να είναι ένα συνέδριο που θα χαράξει προοπτική μίας άλλης πολιτικής προσέγγισης των αναγκών του τόπου. Η “μία από τα ίδια” θα απογοητεύσει το σύνολο του αστικού κόσμου και θα ανοίξει τα πανιά στους έξαλλους και επιπόλαιους».

Το μεσημέρι, μόλις η επαναπροσέγγιση έκανε τον γύρο των blogs, ο… αειθαλής Καρα-κωλοτούμπας, έκανε μια δήλωση (με τη συνήθη… ομοιοκαταληξία) αφήνοντας να εννοηθεί πως επιστρέφει στη ΝΔ από… πατριωτικό καθήκον: «Πρέπει όλοι σε αυτόν τον τόπο να σκεφτόμαστε με γνώμονα όχι το συμφέρον των κομμάτων, αλλά το τι υπηρετεί το Έθνος. Ο ΛΑ.Ο.Σ. μένει σταθερός στο δόγμα : “εν οίδα, την πατρίδα”».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Εθνικισμός.net

Είχαμε γράψει πριν 3 μήνεςΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ: Σαμαράς και Καρατζαφέρης έτοιμοι για την κωλοτούμπα του αιώνα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pisw-sto-mantri-o-karatzaferhs-fon-antwnakh-ta-konomhses#.UY_0JbWePRM#ixzz2T6u9zURO

Comments Off on Πίσω στο μαντρί ο Καρατζαφέρης – Φον Αντωνάκη, τα κονόμησες!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.