Γιαούρτια και κράξιμο έφαγαν Συριζαίοι βουλευτές στην Κρήτη… σύντομα και σε ολόκληρη τη χώρα

giaourtiastoussytizaious

 

Επίθεση με γιαούρτια από εξαγριωμένους πολίτες δέχτηκαν βουλευτές και στελέχη του Σύριζα στο Τυμπάκι Ηρακλείου. Σύμφωνα με τους αγανακτισμένους κατοίκους, οι Συριζαίοι μεταφέρθηκαν στην περιοχή τους από άλλες πόλεις με σκοπό να αντιτεθούν στις αποφάσεις της τοπικής κοινωνίας για τον λιμένα Τυμπακίου. Ακολούθησε άγριο κράξιμο, ενώ δεν έλειψαν και τα γιαουρτώματα. Οι Συριζαίοι τελικά έκατσαν στα αυγά τους και τα άκουσαν μια χαρά από τους πολίτες, ενώ η εκδήλωση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αυτή είναι η πολυδιαφημισμένη αποδοχή του Σύριζα από την ελληνική κοινωνία. Κράξιμο, προπηλακισμοί και γιαουρτώματα.
syriza_giaourtia

Μεταφέρουμε την είδηση από το διαδίκτυο: Άναψαν τα αίματα στο Τυμπάκι, κατά τη διάρκεια συζήτησης κατοίκων και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα την αξιοποίηση του λιμανιού. Οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης πήγαν στην περιοχή για να μιλήσουν σε κατοίκους και τοπικούς φορείς, όσον αφορά την επένδυση. Οι βουλευτές είναι αντίθετοι στην αξιοποίησή τους λιμανιού, όμως ορισμένοι κάτοικοι εξαγριώθηκαν, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν άκουσαν κάποια εναλλακτική πρόταση. Στην αρχή όλα κυλούσαν ομαλά, αλλά όσο περνούσε η ώρα οι κάτοικοι εκνευριζόντουσαν. Ορισμένοι άρχισαν να σπρώχνουν τους βουλευτές, με σκοπό να τους διώξουν από τον χώρο, στον οποίο διεξαγόταν η συζήτηση, ενώ δεν έλειψαν και τα γιαουρτώματα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/giaourtia-kai-krajimo-efagan-surizaioi-bouleutes-sthn-krhth…-suntoma-kai#.UZJs96LwmCg#ixzz2THrZf6ch

Comments Off on Γιαούρτια και κράξιμο έφαγαν Συριζαίοι βουλευτές στην Κρήτη… σύντομα και σε ολόκληρη τη χώρα

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.