Ο λαθρο-Καμίνης επίτιμος προσκεκλημένος στην ναυαρχίδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

photo_ny__article

 

Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω δελτίου Τύπου, ενημέρωσε σχετικά με ομιλία του λαθροδήμαρχου Καμίνη, σε εκδήλωση την οποία διοργάνωσε σε κλειστή συνεδρίαση προς τιμήν του(!), ο οργανισμός the Council on foreign relations της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για έναν οργανισμό- σφραγίδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, στη Μέκκα του κοσμοπολιτισμού και του διεθνούς σιωνισμού. Η ομιλία του λαθροδήμαρχου, ο οποίος θα πρέπει να επισημανθεί πως εκλέχτηκε από τις ψήφους των παρανόμως ελληνοποιηθέντων λαθροεισβολέων, οι οποίοι έχουν κατακλύσει την πρωτεύουσα του Πολιτισμού, είχε θέμα «επαναπροσδιορίζοντας την Αθήνα», δίνοντας σαφές δείγμα των προθέσεών του. Ο λαθρο-Χαμίνης, αναφέρθηκε στο παράδειγμα της δημοτικής αρχής των Αθηνών, της οποίας ηγείται, μιλώντας για κάποιο δίκτυο αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής.

Στην πραγματικότητα, παρέδωσε τα διαπιστευτήρια των υπηρεσιών του, στο διεθνή σιωνισμό και στις επιταγές της παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία και επιβάλλει τον πολυφυλετισμό και την παγκοσμιοποίηση. Είναι προφανές, πως οι τιμές των σιωνιστών προς το λαθροδήμαρχο Χαμίνη, σε κλειστή μάλιστα συνεδρίαση (για λίγους κι εκλεκτούς!) αποτελούν την απόδειξη πως ο δήμαρχος ο οποίος επιδιώκει να μετατρέψει την ελληνική πρωτεύουσα και λίκνο του δυτικού πολιτισμού, σε Ισλαμαμπάντ, βαδίζει στα σωστά βήματα. Η περίπτωση Χαμίνη θυμίζει εξαιρετικά την αντίστοιχη του Τζέφρυ Παπανδρέου, ο οποίος προσκαλούνταν και τιμόταν από πλήθος οργανισμών και φορέων του διεθνούς σιωνισμού, τόσο κατά τη διάρκεια της εθνοκτόνου και καταστροφικής πρωθυπουργίας του, όσο και μετά το πέρας αυτής.

jewish_freemasonryΣε πείσμα των διεθνιστών εχθρών του Ελληνικού Έθνους, του λαθροδήμαρχου αλλά και του τυραννικού Καθεστώτος της προδοσίας, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να μάχεται με όλες της τις δυνάμεις για να ξαναγίνει η Αθήνα μια πόλη Ελληνική, στην οποία οι Έλληνες πολίτες θα δύνανται να ζουν και να δημιουργούν σε συνθήκες φυσικής τάξης και ασφάλειας. Η επιδίωξη του Χαμίνη και του Καθεστώτος των μισελλήνων να δημιουργήσουν μια πολυφυλετική χαβούζα και χωματερή της Ευρώπης, θα παραμείνει όνειρο απατηλό.

Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-lathro-kaminhs-epitimos-proskeklhmenos-sthn-nauarchida-ths-neas-tajhs-pra#.UZU5VrWePRM#ixzz2TUH6HOYN

Comments Off on Ο λαθρο-Καμίνης επίτιμος προσκεκλημένος στην ναυαρχίδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.