Ο μπολσεβίκος Ψαριανός προστάτης της Σημαίας!

psarian

 

Η Αριστερά -και δη η…μεταλλαγμένη!- είναι γνωστή για τα καραγκιοζιλίκια της εδώ και δεκαετίες. Φυσικά είναι αυτό που λέμε «βρίσκει και τα κάνει», αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης είχε απέναντί της τους δεξιούς της σφαλιάρας, οι οποίοι και της επέτρεψαν να βασανίζει τον ελληνικό Λαό με τα παραμύθια της περί «εθνικής αντίστασης» και «ηρωικού Πολυτεχνείου». Τι συμβαίνει, όμως, όταν οι κόκκινοι Μινχάουζεν βρουν απέναντί τους, αντί για έναν εσμό μαλθακών φιλελεύθερων ελαφροδεξιών, ένα στιβαρό Εθνικιστικό Κίνημα; Τότε η έννοια της ξεφτίλας βρίσκει την πραγματική της διάσταση και οι κλόουν της «προόδου» σκορπούν το γέλιο απλόχερα!

Μετά, λοιπόν, τις σκηνές απείρου κάλλους που παρακολουθήσαμε σήμερα και οι οποίες ξεκίνησαν με μία ερώτηση ενός κομμουνιστή (Τσίπρας) προς έναν άλλον (Ρουπακιώτης) και με συντονιστή της διαδικασίας έναν τρίτο (Δραγασάκης) με αντικείμενο την… προστασία της αστικής δημοκρατίας (!) από τη Χρυσή Αυγή, συνεχίστηκαν με τον προεδρεύοντα να αφαιρεί τον λόγο από τον “τεντιμπόη” Συναγωνιστή Ηλιόπουλο και να διατάσει την είσοδο του φρουράρχου προς «άμεσον απομάκρυνσή του διά ανάρμοστον συμπεριφοράν» και με έναν θεατρίνο να κραυγάζει «Heil Hitler!» και εν συνεχεία να το χρεώνει σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, το τσίρκο των ορφανών της σοβιετίας ανέβασε και τέταρτο έργο με τίτλο «Ο μπολσεβίκος προστάτης της Σημαίας»! Μόνο που δε ξέρει ποια είναι η Σημαία!

Όπως ανακοίνωσε η αριστερά του Μνημονίου με δελτίο Τύπου, ο βουλευτής της Ψαριανός (φανατικός στο αγωνιστικό κόκκινο!) προχώρησε σε ερώτηση με θέμα «Παραποίηση της Ελληνικής Σημαίας από την «Χρυσή Αυγή»», προκειμένου προφανώς να αμβλύνει τις εντυπώσεις της πανελλήνιας ξεφτίλας που υπέστη σήμερα το καθεστώς που υπηρετεί από τους Εθνικιστές βουλευτές. Στην ερώτησή του αναφέρεται στο λάβαρο που είναι αναρτημένο στα Κεντρικά Γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και το οποίο εικονίζει τον αρχαιοελληνικό Μαίανδρο εντός πλαισίου με τα εθνικά μας χρώματα και κατηγορεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για «παραποίηση της Ελληνικής Σημαίας σύμφωνα με το άρθρο 181 του ποινικού κώδικα περί προσβολής συμβόλων του Ελληνικού κράτους»!

simaie__article

Φαίνεται πως ο εν λόγω κύριος, στη βιασύνη του να πάρει την πρωτοβουλία για ένα…«καίριο χτύπημα κατά του φασισμού» αποδεικνύοντας την προσήλωσή του στα  ιδεώδη του «συνταγματικού τόξου» (έχουν και μια πίτα να μοιράσουν τα παιδιά…), παρέλειψε να συμβουλευτεί τον σύντροφο-υπουργό δικαιοσύνης με αποτέλεσμα να του ξεφύγουν κάποιες «λεπτομέρειες». Να τον ενημερώσουμε, λοιπόν, ότι αφενός η Εθνική Σημαία της Ελλάδας είναι η γαλανόλευκη που αποτελείται από εννέα λωρίδες (5 γαλάζιες και 4 λευκές) και φέρει λευκό σταυρό στο επάνω αριστερό προς τον ιστό άκρο της (άρθρο 1 παράγραφος 1 Ν851/1978). Επιπλέον, στο άρθρο 181ΠΚ προβλέπεται η ύπαρξη του βουλητικού στοιχείου της πρόθεσης εκδήλωσης μίσους ή περιφρόνησης ως στοιχείο της νομοτυπικής μορφής του εγκλήματος της προσβολής συμβόλων του ελληνικού Κράτους, στοιχείο που ασφαλώς και απουσιάζει στη συγκεκριμένη περίπτωση!

shmaia_v.ipeiros

Εξάλλου, θα είχε ενδιαφέρον να μας πει ο κύριος Ψαριανός αν κατ΄ αυτόν αποτελεί παραποίηση της Ελληνικής Σημαίας η σημαία του βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, όπως επίσης και η τοποθέτηση του σφυροδρέπανου στη θέση του Σταυρού (υπόθεση για την οποία αθωώθηκε ο «καλλιτέχνης» Τζίμης Πανούσης). Τέλος, αν ενδιαφέρεται τόσο πολύ ο μπολσεβίκος Ψαριανός για την Ελληνική Σημαία, τον προτρέπουμε να επανακαταθέσει την ίδια ερώτηση με γεγονός αναφοράς τις εκατοντάδες σημαίες που πετάχτηκαν σε απορριμματοφόρα έπειτα από προεκλογική συγκέντρωση του δεξιού κόμματος της συγκυβέρνησής του (περίπτωση ε΄ του άρθρου 11 του ίδιου νόμου, πέρι ρίψης της Εθνικής Σημαίας« εις τα άχρηστα»). Μέχρι τότε ας ασχοληθεί με τα κόκκινα κουρελόπανα της εγκληματικής ιδεολογίας που πρεσβεύει και ας αφήσει (επιτέλους) ήσυχη την Πατρίδα μας και τη Σημαία της.

Ηλίας Σταύρου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-mpolsebikos-psarianos-prostaths-ths-shmaias#.UZa2TbVM_RM#ixzz2TasPuEDP

Comments Off on Ο μπολσεβίκος Ψαριανός προστάτης της Σημαίας!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.