ΡΟΔΟΣ: Ανήλικοι αθίγγανοι έπνιγαν σκυλιά στο Καρνάγιο

koytavi

Το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 γύρω στη 13.00 ανήλικοι αθίγγανοι έπνιγαν σκυλιά στη θάλασσα  στο καρνάγιο. Μάρτυρες που είδαν το συμβάν ειδοποίησαν την δημοτική αστυνομία, της οποίας άνδρες έφθασαν άμεσα στο σημείο.

Μετά ειδοποιήθηκε και το λιμεναρχείο Ρόδου, αλλά μέσα στα επόμενα 45 λεπτά δε φάνηκε κανείς στο σημείο. Οι ανήλικοι έπνιγαν με σκοινιά τα σκυλιά από τη στεριά μέσα στη θάλασσα και όταν αντιλήφθηκαν ότι ειδοποιήθηκε η αστυνομία έγιναν άφαντοι.

Ένα μικρό σκυλάκι  τους ξέφυγε από το σκοινί και έπεσε μέσα στη θάλασσα. Στη φωτογραφία που είναι τραβηγμένη από το συμβάν μπορείτε να δείτε που μπήκε το σκυλάκι για να γλυτώσει.   Κάποιος Άγγλος που βρέθηκε στην περιοχή βούτηξε και έβγαλε έξω το τρομαγμένο ζώο.

rodesdog

Στο σημείο βρέθηκε και μια δικηγόρος που υποστηρίζει  τη φιλοζωική οργάνωση και με τη συνεργασία της με τη δημοτική αστυνομία, θα παραλάμβανε το σκυλάκι η Φιλοζωική.

Το γεγονός έρχεται να στηρίζει  δημοσίευμα του rodosreport για την επαιτεία και τα κουτάβια (διαβάστε εδώ ) και το πως τα κακομεταχειρίζονται. Αυτή τη φορά υπήρξαν μάρτυρες και σταμάτησαν την απάνθρωπη δράση των ανήλικων αθίγγανων. Αναλογιστείτε πόσα παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί.

Επιτέλους πότε θα παρέμβουν οι εισαγγελικές αρχές;

πηγή

Comments Off on ΡΟΔΟΣ: Ανήλικοι αθίγγανοι έπνιγαν σκυλιά στο Καρνάγιο

Filed under Φιλοζωϊκά νέα

Comments are closed.