Οικολογική παρέμβαση Πυρήνα Θάσου: καθαρισμός της παραλίας Αγίου Βασιλείου

Y1__article

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 το πρωί, κλιμάκιο δεκαπέντε συναγωνιστών του Πυρήνα Θάσου καθάρισαν την παραλία του Αγίου Βασιλείου στον Λιμένα Θάσου, στα πλαίσια της οικολογικής παρέμβασης του Λαϊκού Συνδέσμου «ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΤΕΡΥΓΑ».

Η ενέργεια αυτή αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη έμπρακτου σεβασμού προς τις παραλίες του νησιού μας και προς το περιβάλλον ευρύτερα. Σκουπίδια όπως μπουκάλια, πακέτα τσιγάρων, χαρτιά, νάιλον σακούλες και τσουβάλια αποτελούσαν την «συντροφιά» της παραλίας.

Η οικολογική μας παρέμβαση έγινε αντιληπτή από τους συντοπίτες μας, οι οποίοι επικρότησαν και μας ενθάρρυναν να συνεχίσουμε το έργο μας.

Για εμάς τους Εθνικιστές το περιβάλλον χρήζει άμεσης προστασίας, μιας και θεωρούμε ότι ο άνθρωπος είναι κομμάτι της Φύσης, το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει ξέχωρα απ’ αυτήν.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΔηλώνουμε Οικολόγοι και Φυσιολάτρες, διότι η μητέρα Φύση είναι ο οδηγός μας, σε αντίθεση με διάφορους ψευτοοοικολόγους που δεν δίνουν δεκάρα για το περιβάλλον, παρά μόνο αρκούνται σε λόγια του αέρα, παρασέρνοντας συμπολίτες μας με αγνή οικολογική συνείδηση, προς εκπλήρωση πολιτικών σκοπιμοτήτων
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Εθνικισμός τοποθετεί την προστασία της Φύσης στην υψηλότερη βαθμίδα των προτεραιοτήτων της Πολιτείας. Ο σεβασμός, η αγάπη προς τη Φύση είναι οι άξονες επί των οποίων θα σφυρηλατηθούν οι αρχές μίας Εθνικής Οικολογίας.

 

Χρυσή Αυγή
Για την Φυλή και την Φύση

 

Πυρήνας Θάσου
Άνω Πρίνος
Τετάρτη 19:00 – 22:00
6938699504

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oikologikh-parembash-purhna-thasou-katharismos-ths-paralias-agiou-basileiou#.UaM2mUBM_RM#ixzz2UUKBAkZX

Comments Off on Οικολογική παρέμβαση Πυρήνα Θάσου: καθαρισμός της παραλίας Αγίου Βασιλείου

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.