Χιλιάδες Έλληνες έδωσαν δυναμική απάντηση στους ξεπουλημένους και τους λαθρολάγνους – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

dscn3626__article

Ένα ανθρώπινο ποτάμι χιλιάδων Ελλήνων πλημμύρισε σήμερα τους κεντρικότερους δρόμους της Νίκαιας. Σε μία από τις πολύπαθες συνοικίες των Αθηνών, όπου η ανεργία και η εγκληματικότητα κάνουν θραύση, χτύπησε σήμερα η καρδιά της Ελλάδας. Χιλιάδες Χρυσαυγίτες, χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, νέοι στην απόλυτη πλειοψηφία τους έστειλαν μήνυμα Εθνικής Αντίστασης στους ξεπουλημένους και τους λαθρολάγνους. Ο Ελληνισμός δεν είπε την τελευταία του λέξη.

ARXHGOS

Παρά την τρομερή πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος, παρά τους ποταμούς λάσπης, τις διώξεις, τις συκοφαντίες και τα άθλια νομοθετήματα, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ. Δυνατότερη από ποτέ, ακόμα πιο ακραία για την Ελλάδα. Σήμερα το σύστημα έλαβε ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα: πως το εθνικιστικό ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Όσο μας χτυπούν, τόσο πιο σκληροί θα γινόμαστε στον αγώνα για Πατρίδα και Εθνική Ανεξαρτησία. Στις εικόνες που συνοδεύουν αυτό το κείμενο φαίνεται ξεκάθαρα το πλήθος και το πάθος της σημερινής συγκέντρωσης.

DSC_3662Χαιρετισμούς απηύθυναν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου. Συγκλονιστική η ομιλία του Νικόλαου Μιχαλολιάκου, που έβαλε στη θέση τους όλα τα συστημικά ανδρείκελα που νομίζουν πως η Χρυσή Αυγή μπορεί να περιοριστεί με νόμους, διώξεις και απαγορεύσεις. Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε δυναμική πορεία με χιλιάδες ελληνικές σημαίες και πυρσούς στους πιο κεντρικούς δρόμους της συνοικίας. Οι Έλληνες κάτοικοι της Νίκαιας χαιρετούσαν και αποθέωναν τους Χρυσαυγίτες από τις οικίες τους, τα καφενεία και τις πλατείες. Θα ακολουθήσει τηλεοπτικό υλικό από την πορεία και τις ομιλίες των βουλευτών και του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
DSC_3731

??????????

POREIA_(1)

??????????

 

??????????

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chiliades-ellhnes-edwsan-dunamikh-apanthsh-stous-jepoulhmenous-kai-tous-lat#.UaKG6EBM_RM#ixzz2URHTbT4c

Comments Off on Χιλιάδες Έλληνες έδωσαν δυναμική απάντηση στους ξεπουλημένους και τους λαθρολάγνους – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.