Κωλοτούμπα Ζίζεκ: “Ποια Γκούλαγκ; Αφού οι αστυνομικοί ψηφίζουν Χρυσή Αυγή…”

zizek_stalin

Συνέντευξη στην (παντοτινή αγαπημένη των κόκκινων τρομοκρατών) «Ελευθεροτυπία» έδωσε ο σταλινικός αμπελοφιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ, ο οποίος απείλησε προ ημερών πως όποιος Έλληνας δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ θα πάει στα Γκουλάγκ με εισιτήριο χωρίς επιστροφή (υπό τα χειροκροτήματα του χαριτόβρυτου mister Tsipra). Ποιώντας, λοιπόν, την ανάγκη φιλοτιμία και προκειμένου να διασκεδάσει τις δυσμενείς εντυπώσεις που προκάλεσε η ρήση του στο ελληνικό κοινό, δήλωσε πως έκανε… χιούμορ:

«Υπάρχει μια διάχυτη ατμόσφαιρα πολιτικής ορθότητας. Έτσι αν πεις ένα αστείο, μπορεί να σε κατηγορήσουν για σεξισμό, ρατσισμό ή οτιδήποτε άλλο. Κυρίως η νεοπουριτανική Αριστερά, που ταυτίζεται τώρα πια με την παλιά συντηρητική Δεξιά. Και οι δυο έχουν χάσει κάθε αίσθηση του χιούμορ. Δεν ξέρουν πια τι είναι ειρωνεία ούτε μπορούν να συλλάβουν το πνεύμα της. Αν με ρωτάτε, παραδέχομαι το σφάλμα μου, αλλά το σχόλιό μου ήταν ξεκάθαρα σαρκαστικό».

Τώρα βέβαια, πόσο «χιούμορ» έκανε ο Ζίζεκ με το πορτραίτο του Στάλιν που έχει πάνω από το προσκέφαλό του και το επιδεικνύει φωτογραφιζόμενος πανευτυχής μ’ αυτό, ας το κρίνει ο καθένας.

Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει αυτό που είπε στη συνέχεια ο αμπελοφιλόσοφος, εξηγώντας γιατί και να θέλει δε μπορεί να φτιάξει Γκουλάγκ ο ΣΥΡΙΖΑ: «Τι θα μπορούσαν να πιστέψουν όσοι με άκουσαν; Ότι πραγματικά συμβούλευα τον ΣΥΡΙΖΑ να φτιάξει γκουλάγκ; Πώς να το κάνει, αφού το 60% της Ελληνικής Αστυνομίας ψηφίζει Χρυσή Αυγή;». Τα συμπεράσματα δικά σας!

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kwlotoumpa-zizek-poia-gkoulagk-afou-oi-astunomikoi-pshfizoun-chrush-augh#.UaULs0BM_RM#ixzz2UcT31NOx

1 Comment

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

One response to “Κωλοτούμπα Ζίζεκ: “Ποια Γκούλαγκ; Αφού οι αστυνομικοί ψηφίζουν Χρυσή Αυγή…”

  1. Reblogged this on ειρηνικά~ we come in peace and commented:
    Η φωτογραφία είναι ενδεικτική της ψυχοσύνθεσης του Συριζαίου και των ομοίων του.