Δίπλα στον δοκιμαζόμενο Λαό οι «Έλληνες Γιατροί»

prosfora-karotsaki

Μέσα στα πλαίσια της δωρεάν παροχής υπηρεσιών στο τομέα της υγείας οι “Έλληνες Γιατροί” προέβησαν σε μια ακόμη κοινωνική προσφορά προς τον δοκιμαζόμενο Έλληνα. Κατανοώντας την αξία της προληπτικής ιατρικής προσέφεραν δωρεάν μεσολαβητικές υπηρεσίες σε όσους επιθυμούν  παθολογικό έλεγχό (δωρεάν –εξέταση σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλικεριδίων)  στη περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Σε ειδικά πιστοποιημένο ιατρείο πραγματοποιήθηκαν οι παραπάνω εξετάσεις και στην συνέχεια ακολούθησε η γνωμάτευση παθολόγου ιατρού.

Επίσης, χάρη στη συνεισφορά των Ελλήνων συναγωνιστών δόθηκε αναπηρικό αμαξίδιο σε άτομο με κινητικά προβλήματα. Η Χρυσή Αυγή ως ένα άκρως ευαισθητοποιημένο κίνημα σε κοινωνικά θέματα, στοχεύει στην εμφύσηση φιλανθρωπικού συναισθήματος απέναντι  στον συνέλληνα που αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες αντιετωπίζει. Η καταρρέουσα μνημονιακή κυβέρνηση αδυνατεί να προσφέρει κοινωνική μέριμνα, είναι αναποτελεσματική και δεν μπορεί να φέρει εις πέρας το έργο που έχει επωμιστεί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dipla-ston-dokimazomeno-lao-oi-ellhnes-giatroi#.UaWzckBM_RM#ixzz2UfM3MNbh

Comments Off on Δίπλα στον δοκιμαζόμενο Λαό οι «Έλληνες Γιατροί»

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.