Χιλιάδες Έλληνες απέτισαν φόρο τιμής στους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλης

securedownload_(4)__article

Χιλιάδες Έλληνες κατέκλυσαν την πλατεία Μητροπόλεως για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Μαρμαρωμένο Βασιλιά, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλης. Εθνικιστικά συνθήματα δονούσαν την ατμόσφαιρα. Πρώτος ομιλητής ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης εξιστόρησε την ιστορική μάχη της Πόλης και των τελευταίων υπερασπιστών της. Δεύτερος ομιλητής ο καταγόμενος από τον Ελληνικό Πόντο, ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος εξύμνησε την ηρωική θυσία του Μαρμαρωμένου Βασιλιά.
apomitropoli45

Στην συνέχεια ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστής Χρήστος Παππάς τόνισε πως τιμούμε αυτούς που θυσιάστηκαν ανά τους αιώνες για την Φυλή και το Έθνος και δεν ξεχνάμε το “Πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ΄ναι”. Ο συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος ως εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων επισήμανε την διαχρονική θυσία των πολεμιστών του Ελληνισμού. Ο συναγωνιστής Θανάσης Κωνσταντίνου εξήρε την βούληση του τελευταίου Αυτοκράτορα, καθώς και όλων των υπερασπιστών της Πόλης να πέσουν μαχόμενοι για το Έθνος.
anamenens

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για την άλωση της Πόλης εδώ και δύο δεκαετίες: “Κάποτε είμαστε δεκάδες, αργότερα εκατοντάδες, τώρα είμαστε χιλιάδες! Πάντοτε θα τιμούμε την ιστορική μνήμη. Είμαστε οι μόνοι που καταθέσαμε στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη και μνημονεύουμε την θυσία του Μαρμαρωμένου Βασιλιά και των τελευταίων υπερασπιστών της Πόλης. Την ίδια στιγμή, ένας υπουργός της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε σήμερα στην Βουλή πως σαν σήμερα ο “εθνάρχης” Κωνσταντίνος Καραμανλής μας έβαλε στην ΕΟΚ. Είναι εκτός πραγματικότητας. Θέλουν να ξεχάσουμε την Ιστορία μας, όμως Εμείς δεν ξεχνάμε! Η Ελλάδα του 2013 θυμίζει πολύ τον τραγικό Μάιο του 1453. Τότε έπεφταν τείχη. Τώρα πέφτουν υπογραφές για την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας. Σας καλώ σε Εθνική Αντίσταση απέναντι στους γραικύλους και τους Εφιάλτες της Πατρίδας. Όπως είπε και ο Γέρος του Μοριά: “Και ένας Έλληνας να μείνει, θα ελευθερώθουμε”. Είμαστε εκατοντάδες, είμαστε χιλιάδες και θα ελευθερωθούμε. Ζήτω η Νίκη!

agalma

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Στην συνέχεια το συγκεντρωμένο πλήθος των χιλιάδων Εθνικιστών έψαλλε με αναμμένες δάδες το “Τη υπερμάχω στρατηγώ“, τμήμα του Ακάθιστου Ύμνου, έκκληση προς την Μεγαλόχαρη, το οποίο έψαλλαν οι τελευταίοι υπερασπιστές της Πόλης στην Αγιά Σοφιά. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
afixi

apomitropoliapomitropoli-2

arxigos1)

DADES

Aκολούθησε πορεία χιλιάδων Εθνικιστών από την πλατεία Μητροπόλεως ως την πλατεία Συντάγματος.

poreia-syntagma

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/zwntanh-thleoptikh-probolh-ths-ekdhlwshs-gia-thn-alwsh-ths-polhs#.UaZMv0BM_RM#ixzz2Ui144USt

Comments Off on Χιλιάδες Έλληνες απέτισαν φόρο τιμής στους τελευταίους υπερασπιστές της Πόλης

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.