Όλο το “συνταγματικό τόξο” στην παρουσίαση λιβελογραφήματος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

stoy_xasapopoylo4__article

Από Τατσόπουλο μέχρι Λιάνα Κανέλλη και Βορίδη μέχρι Φράγκο Φραγκούλη…

Έχουμε τονίσει και στο παρελθόν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί τον παράγοντα εκείνο, ο οποίος κατάφερε να ενώσει όλες τις πολιτικές παρατάξεις, για πρώτη φορά από το 1974. Η θεωρία του “συνταγματικού τόξου”, των “δημοκρατικών δυνάμεων”, του “αντιφασιστικού μετώπου”, καθημερινά, πέρα από την όποια θεωρητική του πλευρά, βρίσκει και πρακτική εφαρμογή. Μια ακόμη τέτοια ένδειξη ήταν η χθεσινή παρουσία βο(υ)λευτών, όλου του πολιτικού φάσματος, στην Παλιά Βουλή για την παρουσίαση ενός βιβλίου – λιβελογραφήματος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Διάφοροι εκπρόσωποι του μεταπολιτευτικού καθεστώτος μαζεύτηκαν για να διαγωνιστούν στο ποιος θα φανεί περισσότερο ερειστικός απέναντι στη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση ήσαν ο Μάκης Βορίδης (ΝΔ), Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ), Εύη Χριστοφιλοπούλου (ΠΑΣΟΚ), Γιάννης Πανούσης (ΔΗΜΑΡ), Λιάνα Κανέλλη (ΚΚΕ) και ο Αλέκος Αλαβάνος. Την συζήτηση συντόνιζε ο διευθυντής του Βήμα fm Βασίλης Χιώτης, ενώ κάπου εκεί ήταν και ο συγγραφέας του συγκεκριμένου βιβλίου. Παρατηρώντας την σύνθεση του “πάνελ” θα δούμε ότι αντικατοπτρίζει, με όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο, το σύγχρονο πολιτικό σύστημα. Επελέγη ο… αφρός της καθεστωτικής πολιτικής, προκειμένου να λοιδορηθεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Βασίστηκαν πάνω στο ρυπαρογράφημα ενός τύπου, ο οποίος θεώρησε ως “λειτούργημα” τη συγγραφή μυθευμάτων, ψεμάτων, κουτσομπολιών, συκοφαντιών, ισχυρισμών, για να κάνουν μονόλογο, δείχνοντας πόσο υποκριτές και ανίκανοι είναι στο να αντιμετωπίσουν έντιμα και στα ίσα τον ιδεολογικό τους αντίπαλο.

??????????????????????????????

Αδυνατώντας να αντιπαρατεθούν με επιχειρήματα στους εκπροσώπους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ (γι’ αυτό άλλωστε αρνούνται να συμμετέχουν σε συζητήσεις μαζί μας), προτιμούν να κινούνται εκ του ασφαλούς, κάνοντας διαλόγους μεταξύ τους. Δείχνουν, έτσι, το πώς αντιλαμβάνονται την υγιή αντιπαράθεση θέσεων, τον πλουραλισμό στην άποψη, την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Οι εκπρόσωποι ενός αποτυχημένου πολιτικού συστήματος,  οι οποίοι μέρα με τη μέρα γίνονται ολοένα και πιο λαομίσητοι, έριξαν και πάλι τον εαυτό τους πολύ χαμηλά, εγκρίνοντας με την παρουσία τους ένα ρυπαρογράφημα, του οποίου το περιεχόμενο δεν κάνει ούτε για χαρτί τουαλέτας, λόγω του υπερβολικού όγκου μελανιού που συσσώρευσε. Ένα “βιβλίο” με περιεχόμενο πολύ χαμηλού επιπέδου, εκδιδόμενο επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… πουλάει.

 

Φυσικά, δεν είναι το πρώτο βιβλίο που αναφέρεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο. Είναι λυπηρό, όμως, και ταυτόχρονα ενδεικτικό του αδιεξόδου, της ανηθικότητας και της ανυποληψίας, στις οποίες έχουν βυθιστεί οι ποικιλόμορφοι εχθροί μας, το ότι έχουν επιλέξει αυτό τον τρόπο, προκειμένου να αντιπαρατεθούν μαζί μας. Την επικέντρωση, δηλαδή, στην μυθομανία, την συκοφαντία, την λασπολογία, την παραχάραξη κάθε αντικειμενικότητας, την διαστρέβλωση της Αλήθειας. Τους αφήνουμε στην μιζέρια, την κακομοιριά τους και την συναναστροφή μεταξύ τους. Εμείς, Πιστοί στην ιδεολογία μας, το Κίνημά μας, τον Αρχηγό μας, Ταγμένοι σ’ έναν προορισμό που οδηγεί στην Εθνική Απελευθέρωση, την Κοινωνική Δικαιοσύνη και την Λαϊκή Ευημερία, συνεχίζουμε ακάθεκτοι να κερδίζουμε καθημερινά τις μάχες μας, στα πλαίσια του Μεγάλου Πολιτικού Πολέμου που διεξάγουμε.

 

Υ.Γ. Σε… αναμμένα κάρβουνα μας άφησε ο έγκριτος συγγραφέας του λιβελογραφήματος, καθώς όπως αποκάλυψε στην χθεσινή παρουσίαση έχει πολύ ακόμα υλικό για την Χρυσή Αυγή και κυρίως για τους “μυστικούς χρηματοδότες”. Αναμένουμε λοιπόν με προσμονή τα νέα παραμύθια, καθώς τα ψέμματα γίνονται ολοένα και πιο διασκεδαστικά.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/olos-o…-kalos-o-kosmos-sthn-parousiash-libelou-gia-thn-chrush-augh#.UaX2zkBM_RM#ixzz2UgWLks6r

Comments Off on Όλο το “συνταγματικό τόξο” στην παρουσίαση λιβελογραφήματος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.