Η απάντησή μας στις προτάσεις των κομμάτων για αντιρατσιστικό νόμο

logo_x.a.__article__article__article

Όλα τα κόμματα κατέθεσαν πρόταση αντιρατσιστικού νόμου, ενώ η Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόταση κατάργησης της χρηματοδότησης για όλα τα κόμματα. Η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής θάφτηκε στα συρτάρια του αρμόδιου υπουργείου, ενώ ο αντιρατσιστικός νόμος έγινε μείζον θέμα στη χώρα που ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι αυτός κατά των Ελλήνων.

Ολόκληρη η πρόταση νόμου της Χρυσής Αυγής στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.xryshaygh.com/index.php/koinovoulio/view/protash-nomou-gia-periorismo-kommatikwn-epichorhghsewn#.Uacf8tKSI8o

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/deltiatypou/view/h-apanthsh-mas-stis-protaseis-twn-kommatwn-gia-antiratsistiko-nomo#ixzz2UmWYtveR

1 Comment

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

One response to “Η απάντησή μας στις προτάσεις των κομμάτων για αντιρατσιστικό νόμο

 1. ΑΝΤΙΑΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ για ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ του ΚΙΣ
  { Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο }

  Θεωρούμε ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ μία μικρή ομάδα 200.000 ατόμων να φιλοδοξεί να επηρεάζει τις Ελλ.κυβερνήσεις………… εισηγούμενη Νόμους με μοναδικό κριτήριο το …….{ ετσι θέλω } ……..ατεκμηρίωτα και χωρίς επιστημονικά στοιχεία.

  Θεωρούμε ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ότι αυτή η ομάδα ΚΙΣ…..δέν εμπεριέχεται στο Νομοθετικό Πλαίσιο στο οποίο υπαγόμαστε όλοι οι Ελληνες.
  Ομιλούμε σχετικά με την μεταβίβαση της περιουσίας ενός άκληρου Ελληνα πολίτη που όταν φεύγει απο την Ζωή η περιουσία του αυτομάτως μεταβιβάζεται στο Ελληνικό κράτος, ΕΝΩ…όταν φεύγει απο την Ζωή ένα άκληρο μέλος του ΚΙΣ …..η περιουσία του ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ στο ΚΙΣ.

  Συνεπώς αποκαλύπτονται 2 κρατικές Οντότητες στη συσκευασία ΕΝΟΣ.!!!!!!!!!!!!!!

  Εχουμε συνεπώς 2 μέτρα και 2 σταθμά ως προς την καταβολή φόρων προς το Ελληνικό Κράτος, όπου αφενός τα χρήματα των αποβιοσάντων Ελλήνων πηγαίνουν στο Ελληνικό Δημόσιο και το βοηθούν να ξεπεράσει της δυσκολίες του……αφετέρου τα λεφτά ενός μέλους του ΚΙΣ πηγαίνουν εις τον Κοινό κουμπαρά των απανταχού τη Γή…… Εβραίων – Κράτος του Ισραήλ.

  Και συγχαρητήρια στη Σοφία για το σχόλιο της

  Στό ερώτημα που θέτει ………….Εαν θα πληρώνουν φόρο οι Εβραίοι ενημερώνουμε ότι……………. Λαμβάνοντας υπόψη οτι μόνο το Εβραικό ιερατείο στη χώρα του Ισραήλ αποτελείται απο 20,000 άτομα τα οποία εκ του Νόμου τους ειναι αφορολόγητα… και παρέμεναν αφορολόγητα ακόμη και επι Ρωμαικής κατοχής…. και αναρωτόμενοι σήμερα περι της πολλαπλούς υπάρξεως αντιστοίχων Διεθνών ιερατείων…. ….τα οποιά θα επιθυμούν να παραμένουν επίσης αφορολόγητα, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ότι…… εαν δέν σταματήσουν τα προνόμια του ΚΙΣ….σε αυτή τη Χώρα…………………… φόρο θα πληρώνουν ………………………..

  ΜΟΝΟ οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ και οι ΕΛΛΗΝΙΣΤΕς

  http://kyameftopedioareos.blogspot.com