Κοινοβουλευτικός θίασος: Αυξάνονται και πληθύνονται τα “αντιρατσιστικά” νομοσχέδια

samaras_tsipras1__article

Τον τελευταίο καιρό το σύστημα πνέοντας τα λοίσθια προσπαθεί να βρει τρόπους, ώστε να διατηρηθεί στην εξουσία. Στην προσπάθεια αυτή είδαμε τις τελευταίες ημέρες να εκτυλίσσεται ένας κοινοβουλευτικός θίασος, ο οποίος υπήρξε απόρροια της γενικευμένης συζητήσεως που διεξάγουν οι ταγοί του καθεστώτος, περί του τρόπου αντιμετώπισης του μοναδικού εχθρού του καθεστώτος, της Χρυσής Αυγής. Στα πλαίσια αυτής της υποθέσεως ο υπουργός που δεν μπορεί να κρατήσει τους εγκληματίες στην φυλακή, ο Ρουπακιώτης, κατέθεσε μία πρόταση νόμου για την «αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας».

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αντιμετώπισε ποικίλες αντιδράσεις με σημαντικότερη αυτή του Ελληνικού Λαού, ο οποίος έδειξε στους κυβερνώντες ότι πλέον αντιλαμβάνεται τα μικροπολιτικά τους σχέδια. Έτσι άμεσα η Χρυσή Αυγή ενδυναμώθηκε, γεγονός που το είδαν οι πολιτικάντηδες στις δημοσκοπήσεις – ιδιαιτέρως στις κρυφές – και οι σύμβουλοι του Σαμαρά τον συμβούλευσαν να κάνει πολιτικό ελιγμό, ώστε να μην χάσει κι άλλους ψήφους.

Και τώρα τα «αντιρατσιστικά» πολλαπλασιάστηκαν, αφού θα κατέβουν τρείς ξεχωριστές προτάσεις, σχετικά με την ποινικοποίηση της σκέψης. Η μία θα προέρχεται από την ΝΔ υπό την μορφή τροποποιήσεως του νόμου του 1979, ώστε να παρακαμφθεί η ονομαστική ψηφοφορία. Η δεύτερη θα προέλθει από τον ΣΥΡΙΖΑ και η τρίτη θα κατατεθεί από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ.

Από την πλευρά μας, εμείς έχουμε να τους προτείνουμε να κατεβάσουν και άλλα αντιρατσιστικά νομοσχέδια, για να γίνει πιο έκδηλη η γελοιότητα τους, αφού κόπτονται μόνο για την ανεμπόδιστη συνέχεια του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για τους Έλληνες πολίτες που στενάζουν από το μνημόνιο και την εγκληματικότητα των αλλόφυλων εγκληματιών που έχουν κατακλύσει την χώρα. Ας κατεβάσουν και δέκα νομοσχέδια, την Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να την σταματήσουν.

Επίσης, μιας και κατεβαίνουν νομοσχέδια από αντιπολιτευόμενα κόμματα, δημιουργείται και άλλη μία απορία. Θα προχωρήσουν σε συζήτηση τους στην Ολομέλεια και στις Επιτροπές, πριν προχωρήσει η πρόταση της Χρυσής Αυγής για μείωση των κομματικών επιχορηγήσεων; Αν συμβεί αυτό, θα πρόκειται για ένα ξεκάθαρο σκάνδαλο, που θα αποδεικνύει ότι νοιάζονται μόνο για την «κουτάλα».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/koinobouleutikos-thiasos-aujaneste-kai-plhthuneste-ta-antiratsistika-nomosc#.UadwoUBM_RM#ixzz2Un4PCAHz

Υ.Γ.:  Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια διάβασε την πρόταση αυτή μέσα σε επιτροπή σχετική για την χρηματοδότηση των ευρωπαϊκών κομμάτων.

[youtube=http://youtu.be/cQl9JoqVrgk]

Comments Off on Κοινοβουλευτικός θίασος: Αυξάνονται και πληθύνονται τα “αντιρατσιστικά” νομοσχέδια

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.