Έτσι παραπλανούν τα αισχρά βιβλία του Υπ. Παιδείας(;) την ελληνική νεολαία – ΒΙΝΤΕΟ

Το βιβλίο της Ά γυμνασίου είχε ‘’προφητέψει’’ την αρπάγη της 13χρονης μαθήτριας από τον 23χρονο αλβανό.

Έκπληκτη δήθεν η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί την υπόθεση αρπαγής της 13χρονης μαθήτριας από αλβανό και ο καθένας απορεί για το που φτάσαμε και τι μας περιμένει ακόμη. Πήραν φωτιά τα ΜΜΕ, τα blogs, το facebook λες και κάποιοι τώρα ξυπνήσανε και αντιλήφθηκαν πως μπορεί να τα φτιάχνει μια 13χρονη με έναν 23χρονο. Το υπουργείο Παιδείας(;) και η κυβέρνηση έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για αυτό το χάλι.

Bιβλίο της Ά γυμνασίου, παρουσιάζει δεσμό 15χρονης με 25χρονο ηλεκτρολόγο, ως “πρώτο έρωτα” με ρομαντική διάθεση! Σημειώνουμε πως το συγκεκριμένο κείμενο απευθύνεται σε 13χρονα παιδιά! Παραπέμπουμε λοιπόν σε ενότητα του τετραδίου εργασιών της Νεοελληνικής Γλώσσας της Ά Γυμνασίου (13 χρονών) (Ενότητα 2η, σελίδα 16, κείμενο 6 [Οσάκις] ) όπου μαθητές και μαθήτριες καλούνται μέσα από ένα κείμενο της Ρούλας Κακλαμανάκη να κάνουν κάποιες ασκήσεις χωρίς ακόμα να έχει επέμβει εισαγγελέας για το μήνυμα που περνάει στα 13χρονα. Το ίδιο το κείμενο μιλάει για τον Σάκη τον ηλεκτρολόγο (25 χρονών) που τα έφτιαξε με μια 15χρονη μαθήτρια την Αλέκα και καταγράφηκε ως ο πρώτος έρωτας της τάξης της. 

agymnasiou

Η Χρυσή Αυγή είχε καταγγείλει στην ολομέλεια της βουλής δια του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά το υπουργείο Παιδείας(;) για τα ανεπίτρεπτα σχολικά βιβλία αντεθνικού περιεχομένου, τα οποία περιγράφουν με ωραίο και αθώο τρόπο σκηνές παιδεραστίας.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=_4UVCbVCrZo&w=560&h=315%5D

Όσο υπάρχει η Χρυσή Αυγή στο κοινοβούλιο και κυρίως όσο υπάρχει και θα γιγαντώνεται στην Ελληνική κοινωνία, κάθε προσπάθεια του ανθελληνικού κατεστημένου να διαφθείρει την νεολαία και να την μετατρέψει σε μια μάζα άβουλων καταναλωτών θα αποτυγχάνει. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και θα μείνει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/etsi-paraplanoun-ta-aischra-biblia-tou-up.-paideias-thn-ellhnikh-neolaia-bi#.UaoOsUAvmPM#ixzz2UyfyiG5t

Comments Off on Έτσι παραπλανούν τα αισχρά βιβλία του Υπ. Παιδείας(;) την ελληνική νεολαία – ΒΙΝΤΕΟ

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Comments are closed.