Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια διαβάζει από το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής!

[youtube=http://youtu.be/SasbY1AM2kc]

Ήταν όταν μας επισκέφθηκε η πασιονάρια του Πολυτεχνείου Μαρία Δαμανάκη, επίτροπος στις Βρυξέλλες σήμερα, για να μας πει ότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα μειωθούν και άλλο!

Παρ’ όλο τον λιγοστό χρόνο που δίνουν στις επιτροπές στους ομιλητές για να τοποθετηθούν, η  Ελένη Ζαρούλια θεώρησε καλό να ακουστούν μερικές από τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

 

1 Comment

Filed under ΒΙΝΤΕΟ, ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

One response to “Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια διαβάζει από το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής!

  1. Το πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, έτσι οπως διαγράφεται με αδρές γραμμές στην ηλεκτρονική της σελίδα, περιέχει σημαντικότατες προτάσεις, που θα έπρεπε να είχαν εφαρμοστεί στην Ελλάδα, από τον καιρό του Ελευθέριου Βενιζέλου.

    Ειδικά, τα πολιτικά προτάγματα για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας κατευθείαν από τον λαό, την αποκέντρωση της διοίκησης, τη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων ή τη διαφοροποίηση της εκτελεστικής από τη νομοθετική εξουσία με το ασυμβίβαστο των αξιωμάτων Υπουργού-βουλευτή, είναι καίριες θέσεις, που θα μπορούσαν να χαράξουν μια νέα πορεία για τον Ελληνισμό.

    Φρονώ ότι η Χρυσή Αυγή αξίζει να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στο να αρθρώσει πολιτικό λόγο, εξόν φυσικά από την παράλληλη κοινωνική και ακτιβιστική της δράση.
    Η κ. Ζαρούλια συνεπώς πράττει άριστα, μεταφέροντας στον Ελληνικό λαό τις πολιτικές θέσεις του προγράμματος της Χρυσής Αυγής, που αποσιωπούν συστηματικά τα καθεστωτικά ΜΜΕ.