Το παραδέχτηκαν τα “Νέα”: Τα διψήφια ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν τρελάνει το καθεστώς

TA_NEA6

Πέφτουν οι μάσκες του σαθρού πολιτικού κατεστημένου, καθώς κάθε μέρα που περνά όλοι παραδέχονται, ακόμα και τα παπαγαλάκια του καθεστώτος, πως το μοναδικό εμπόδιο στο ξεπούλημα της χώρας και την προώθησης των μειοδοτικών τους σχεδίων είναι η Χρυσή Αυγή. Όσο μάλιστα το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώνεται στην ελληνική κοινωνία και τυγχάνει ευρείας αποδοχής, τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν τα φερέφωνα των ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων.

Σε μια ακόμα παραδοχή της ραγδαίας ανόδου της Χρυσής Αυγής προχώρησαν ακόμα και τα “Νέα” που στο χθεσινό πρωτοσέλιδο σημειώνουν: “Η διψήφια δυναμική της Χρυσής Αυγής προκαλεί προβληματισμό και διλήμματα στρατηγικής στα επιτελεία των κομμάτων“. Με λίγα λόγια έχουν χάσει τον ύπνο τους και σκαρώνουν “αντιρατσιστικά”, καθώς κάθε ανάχωμα που προσπαθούν να στήσουν στην επέλαση της Χρυσής Αυγής καταρρέι παταγωδώς.

Επιπλέον, το ρεπορτάζ στις εσωτερικές σελίδες αναφέρει χαρακτηριστικά: “Με τον Πάνο Καμμένο σε έκλειψη, το πλαφόν της Χρυσής Αυγής μπορεί να είναι 15% – αν και όχι παραπάνω. Η δεξιά αυτή στροφή της κοινωνίας, που ερμηνεύεται ως αντίδραση του ψηφοφόρου του δικομματισμού στη μεγάλη οικονομική κρίση, θέτει ένα στρατηγικό δίλημμα στον Αντώνη Σαμαρά“. Το παραδέχονται πια όλοι: Ερχόμαστε και είναι θέμα χρόνου να καταπέσει το φαύλο καθεστώς των προσκυνημένων!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-paradechthkan-ta-nea-ta-dipshfia-pososta-ths-chrushs-aughs-echoun-trelan#.UatTVkBM_RM#ixzz2V4IxDC8M

Comments Off on Το παραδέχτηκαν τα “Νέα”: Τα διψήφια ποσοστά της Χρυσής Αυγής έχουν τρελάνει το καθεστώς

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.