Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας πανηγυρίζει για την άλωση της Πόλης!

Σειρά προκλητικών ενεργειών από τον  «γαλάζιο» πολιτευτή της Θράκης Ερχάν Ιμάμογλου

Imamoglu

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είχε προκαλέσει σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν δημοσίευσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook,  δήθεν στο πλαίσιο των ευχών του προς τους μουσουλμάνους για το Ραμαζάνι μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται, εκτός από λευκά τριαντάφυλλα, και μια σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»!

 

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η μόνη προκλητική ενέργειά του πολιτευτή. Στη σελίδα του, ο Ιμάμογλου σπανίως γράφει στα ελληνικά και όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει, το κείμενο συνοδεύεται και από τουρκική μετάφραση. Επίσης, έχει αναρτήσει φωτογραφία που δείχνει τις σημαίες της Ελλάδας και της Τουρκίας να κυματίζουν από το δημαρχείο της Σκοπέλου, καθώς και φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ.

 

Ο συγκεκριμένος τύπος προχώρησε σε μια απίστευτη πρόκληση ανήμερα της 29ης Μαΐου δημοσίευσε πανηγυρίζοντας  στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης  την “είδηση” για την 560η επέτειο από την άλωση της Πόλης. 

nd_imamoglou

Όποιος παρακολουθήσει την προσωπική σελίδα του υποψήφιου της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Ροδόπης θα καταλάβει αμέσως πρόκειται για έναν φανατικό ισλαμιστή, θαυμαστή του Κεμάλ Ατατούρκ και της ισχύος των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Δεν πρόκειται για τα συνήθη εξτρεμιστικά φυντάνια της μειονότητας, ο Ιμάμογλου θεωρείται ο άνθρωπος του “Κόμματος της Μητέρας Πατρίδας” του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα, με σπουδές στην Βρετανία και με σημαντική οικονομική επιφάνεια. Είναι ένας σκληρός ισλαμιστής, που το πρώτο πράγμα που διαβάζει κανείς στην σελίδα το στο facebook είναι ότι η θρησκεία του είναι το … Ισλάμ!

Βέβαια, επειδή οι εξτρεμιστές της μειονότητας είναι κεμαλικού φρονήματος, μας ενημερώνει απαντώντας στο ερώτημα του facebook “Άτομα που εμπνέουν τον χρήστη Ερχάν”, ποιον νομίζετε ότι επιλέγει; Τον σφαγέα του Ελληνισμού και πολλών άλλων εθνών που κατοικούσαν στην Τουρκία, τον Κεμάλ Ατατούρκ του οποίου και έχει βάλει και την φωτογραφία! Δηλαδή με απλά λόγια η ΝΔ επέλεξε ως υποψήφιο βουλευτή του κόμματος σε έναν ευαίσθητο νομό, έναν ισλαμιστή, θαυμαστή του Κεμάλ Ατατούρκ και θαυμαστή των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Να τους χαίρονται!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/politeuths-ths-neas-dhmokratias-panhgurizei-gia-thn-alwsh-ths-polhs#.UaxeukBM_RM#ixzz2V8xIZy8v

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/politeuths-ths-neas-dhmokratias-panhgurizei-gia-thn-alwsh-ths-polhs#.UaxeukBM_RM#ixzz2V8vtgnXV

Comments Off on Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας πανηγυρίζει για την άλωση της Πόλης!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.