Άφαντη η Καλογεροπούλου του ΣΚΑΪ στην εκδίκαση της αγωγής της Χρυσής Αυγής

Ερήμην δικάστηκε η αγωγή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ Ελένης Καλογεροπούλου για τη συκοφαντική δυσφήμηση στο Κίνημά μας. Θυμίζουμε ότι η «έγκριτη» συκοφάντης του ΣΚΑΪ, είχε υποστηρίξει ότι ο σταθμός «έχει πολλά βίντεο που δείχνουν χρυσαυγίτες με μαχαίρια πίσω από μελαμψούς, τα οποία θα καλείτο να επιδείξει, αν προσέρχονταν στο Δικαστήριο.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UuxNX6H1YiY]

Παρά το γεγονός ότι η κα Καλογεροπούλου είχε λάβει γνώση της αγωγής (όπως ομολόγησε η ίδια σε τηλεφωνική παρέμβαση προ ημερών του συναγωνιστή Χρήστου Παππά σε ανάλογο συκοφαντικό της σχόλιο), δεν εμφανίστηκε να υπερασπιστεί την «ελεύθερη δημοσιογραφία» που υποτίθεται ότι υπηρετεί, ούτε να αποδείξει το βίντεο που επικαλέστηκε ότι διαθέτει.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a1hjHUEawlc]

Αναμένουμε την απόφαση της Δικαιοσύνης, η οποία πιστεύουμε πως θα αποτελέσει κόλαφο κατά των συκοφαντών της Χρυσής Αυγής και για τους επίδοξους υβριστές μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/afanth-h-kalogeropoulou-tou-skai-sthn-ekdikash-ths-agwghs-ths-chrushs-aughs#.UbCjqNLwmCg#ixzz2VRroi391

Comments Off on Άφαντη η Καλογεροπούλου του ΣΚΑΪ στην εκδίκαση της αγωγής της Χρυσής Αυγής

Filed under ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.