Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη ενημερωτική δράση της περιφέρειας Πειραιά

Το Σάββατο 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία μηχανοκίνητη πολιτική δράση της Περιφέρειας Πειραιά (Τ.Ο. Πειραιά, Τ.Ο. Νίκαιας, Πυρήνας Περάματος).
ΠΕΙΡΑΙΕΥΣΜια εντυπωσιακή φάλαγγα δεκάδων μηχανών διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους του Πειραιά, συνέχισε στην Περιοχή των Καμινίων, έπειτα στου Ρέντη και ολοκλήρωσε την πορεία της στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιά όπου και έληξε. 

ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ2

ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ3

ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ4

Χιλιάδες προπαγανδιστικά έντυπα γέμισαν τους δρόμους όπου πέρασαν οι συναγωνιστές με την αποδοχή του κόσμου να είναι για άλλη μια φορά αποθεωτική θυμίζοντας μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις ημέρες προεκλογικής εκστρατείας !

ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ5

ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ7

Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι ο απλός λαός όχι μόνο αποθεώνει τέτοιες εκδηλώσεις μας αλλά τις περιμένει κιόλας ως ένα είδος τονωτικής ένεσης ηθικού μέχρι να έρθει η ώρα που η Χρυσή Αυγή θα γκρεμίσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και θα ελευθερώσει την πατρίδα μας.

ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ8

ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ9

Αξίζει να σημειωθεί ότι συμβολικά έγινε και μία στάση έξω από το παράνομο τζαμί στα Καμίνια όπου οι συναγωνιστές έψαλλαν τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο του κινήματος μεταδίδοντας έτσι για άλλη μια φορά την θέση του κινήματος για άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και παύση της λειτουργίας των παράνομων θρησκευτικών χώρων λατρείας τους .
ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ10Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει επιτέλους ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/megaleiwdhs-mhchanokinhth-enhmerwtikh-drash-ths-perifereias-peiraia#.UbTuHflM_RM#ixzz2VkxJUNbh

Comments Off on Μεγαλειώδης μηχανοκίνητη ενημερωτική δράση της περιφέρειας Πειραιά

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.