Ο γραφικός οθωμανολάγνος Τρεμόπουλος και η μαργαρίτα του

tremopoulos_margarita__article

Δεν τις προλαβαίνουμε τις… πρωτοβουλίες του γραφικού και οθωμανολάγνου δημάρχου Μπουτάρη, γιατί κάθε μέρα που περνάει κάνει κι από 2-3.

Αυτή τη φορά ήταν η… γυμνή ποδηλατοδρομία, η 6η παρακαλώ. Στην οποία οι συμμετέχοντες έπρεπε να φοράνε -τουλάχιστον- μαγιό. Στο κάλεσμα του γραφικού δημάρχου ανταποκρίθηκε -μεταξύ των άλλων- και ο εξίσου γραφικός και οθωμανολάγνος Μιχάλης Τρεμόπουλος, πρώην ευρωβουλευτής και ηγετικό στέλεχος των Οικολόγων – Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος. Μάλιστα, ο Τρεμόπουλος, εμφανίστηκε με ζωγραφισμένη πάνω του, στο στήθος και την πλάτη, τη… μαργαρίτα, σύμβολο των Οικολόγων Πράσινων, χωρίς να φοβάται ότι θα μπορούσαν να βρεθούν τίποτα… παλιόπαιδα και να του τη… μαδήσουν.

(ΥΓ): Δεν πάνε στην Τουρκία καλύτερα οι οθωμανολάγνοι, να κάνουν κι εκεί καμιά… γυμνή ποδηλατοδρομία σε ένδειξη συμπαράστασης στους… εξεγερμένους Οθωμανούς της πλατείας Ταξίμ; Σίγουρα θα… καλοπεράσουν!

Πηγή: Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-grafikos-othwmanolagnos-tremopoulos-kai-h-margarita-tou#.UbT1qPlM_RM#ixzz2Vl1x1sM3

Comments Off on Ο γραφικός οθωμανολάγνος Τρεμόπουλος και η μαργαρίτα του

Filed under ΕΛΛΑΔΑ

Comments are closed.