Παραδοχή “συνταγματικού τόξου”: Όσα αντιρατσιστικά και να φέρουμε, η Χρυσή Αυγή μας έχει διαλύσει!

MIXELAKIO

Αποκαλυπτική ήταν η δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη, εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ μέχρι πρότινος, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, σχετικά με τα κίνητρα των κομμάτων για τα τέσσερα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια που κατατέθηκαν. Από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το ζήτημα, θυμίζουμε, η Χρυσή Αυγή είχε τονίσει ότι ο σκοπός αυτών των νομοσχεδίων είναι η ανάσχεση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που γιγαντώνεται στην Ελληνική κοινωνία. Αυτό ακριβώς το κίνητρο αποκαλύφθηκε και επιβεβαιώθηκε στην εκπομπή αυτή.

Ας δούμε, προ του οποιουδήποτε σχολιασμού, τις δηλώσεις του κ. Μιχελάκη: «7,2% έφευγε προς τη Χρυσή Αυγή από το ΣΥΡΙΖΑ, 7% από τη Νέα Δημοκρατία. Αναφέρω αυτά τα δύο κόμματα για να πιάσω ετερόκλητες ιδεολογικές παρατάξεις. Το πρόβλημα είναι κοινό. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να ξαναγυρίσουν εκεί που ήταν πριν από την κρίση. ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτό; Νέα Δημοκρατία; ΠΑΣΟΚ; ΔΗΜΑΡ; Από παντού φεύγουν. Και φεύγουν για συγκεκριμένους λόγους».

Αποδέχεται, λοιπόν, ο Μιχελάκης τα δεδομένα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή ενώνει το σύνολο του Ελληνικού Λαού που εξαπατούσαν επί δεκαετίες τα κόμματα της κλεπτοκρατίας. Αποδέχεται ότι όλοι χάνουν ψήφους από την Χρυσή Αυγή και ως εκ τούτου χάνουν ψήφους τα συμφέροντα που αυτά τα κόμματα εκπροσωπούν. Όμως ακόμα δεν έχει προσδιορίσει τα κίνητρα των «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων, γεγονός που το κάνει στην συνέχεια, διευκρινίζοντας και τους «συγκεκριμένους λόγους» για τους οποίους ο Λαός αφήνει το κόμμα των πολιτικών κομμάτων.

«Δεν κατάλαβαν ότι έκοβε από παντού. Και ότι ξαφνικά δημιουργήσαμε μέσα στους κόλπους του πολιτικού συστήματος αυτό το μόρφωμα. Να δούμε λοιπόν το θέμα του νομοσχεδίου. Άρα δεν είναι επικοινωνιακό, είναι θέμα ουσίας και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Και όσοι λένε ότι να το κάνει η Νέα Δημοκρατία γιατί φοβάται μη χάσει ψήφους. Θέλει κανείς να φεύγουν από οποιοδήποτε κόμμα, και από τη Νέα Δημοκρατία και από το ΣΥΡΙΖΑ και από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΔΗΜΑΡ, άνθρωποι και να πηγαίνουν εκεί; Δεν είμαστε ικανοί να τους κρατήσουμε με ιδέες και πολιτικές; Είμαστε ανίκανοι; Άρα δεν θέλουμε, γι’ αυτό πάμε να το διορθώσουμε

Το ζητούμενο, λοιπόν, για το πολιτικό σύστημα είναι οι ψήφοι που χάνουν και αυτό θέλουν να το διορθώσουν με τα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια και τις διώξεις. Αυτό είναι το κίνητρο πίσω από τα «αντιρατσιστικά» νομοσχέδια. Η διάσωση του πολιτικού συστήματος, το οποίο έφερε τους Έλληνες στην απελπισία είναι το ζητούμενο. Ο Ελληνικός Λαός δίνει ήδη την απάντηση του και στο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο και στην «πρεμούρα» του πολιτικού συστήματος να συνεχίσει να τον καταδυναστεύει. Απαντά γιγαντώνοντας την Χρυσή Αυγή και γυρίζοντας την πλάτη στα κόμματα της κλεπτοκρατίας. Τρεις σημειώσεις, χάριν υστερογράφου, που αξίζουν να γίνουν για τις δηλώσεις Μιχελάκη, αλλά και για την εκπομπή γενικότερα, είναι οι εξής:

1) Στην ίδια εκπομπή ήταν ο γελοιογράφος Στάθης, ο οποίος είπε ότι δεν πρέπει να απορρίπτεται το μίσος συλλήβδην, αφού το μίσος ενάντια στον «φασισμό» είναι καλό. Άρα για αυτούς υπάρχει καλό και κακό μίσος. Για εμάς το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί ως καλό είναι η αγάπη για τους Έλληνες. Αδιαφορούμε για όλα τα άλλα και ιδιαιτέρως για τα συμφέροντα των κομμάτων της κλεπτοκρατίας.

2) Ο κ. Μιχελάκης απάντησε ουσιαστικά γιατί φεύγουν από τα κόμματα οι Έλληνες και έρχονται στην Χρυσή Αυγή. Γιατί είναι ανίκανοι! Ανίκανοι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων, αφού εξυπηρετούν  μονίμως τα συμφέροντα ξένων, είτε λαθρομεταναστών, είτε διεθνών τοκογλύφων. Γι’ αυτό έρχεται η Χρυσή Αυγή! Για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

3) Το άγχος του Μιχελάκη δεν ήταν μόνο για τις διαρροές της ΝΔ, αλλά και του Σύριζα. Δυστυχώς, κύριοι για εσάς ούτε μια συγκυβέρνηση δεν σας σώζει!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/paradochh-nd-h-chrush-augh-sarwnei.-gi-auto-fernoume-ta-antiratsistika-nomo#.UbXwD9LwmCg#ixzz2VpMov5ZX

Comments Off on Παραδοχή “συνταγματικού τόξου”: Όσα αντιρατσιστικά και να φέρουμε, η Χρυσή Αυγή μας έχει διαλύσει!

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.