Κρούει τον κώδωνα η… “Δημοκρατία” για την επέλαση της Χρυσής Αυγής

apodimokratia

Η εφημερίδα “Δημοκρατία” περιλαμβάνει σήμερα ένα σχόλιο για την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία με αφορμή την μεγάλη εκλογική νίκη που επέτυχαν οι Εθνικιστές οδηγοί ταξί στις εκλογές του ΣΑΤΑ.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο: “Πλην Τσίπρα, όπως γράφουμε πιο πάνω η Κεντροδεξιά προβληματίζεται εντόνως και με την άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία αντί να πέφτει ανεβαίνει και έχει σκαρφαλώσει στο διψήφιο 10% (Σχόλιο Χρυσής Αυγής: Ακόμα στο 10% έχετε μείνει;). Επειδή (πέρα από ελάχιστους «φωτισμένους» στη Ν.Δ.) πολλοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι τις ρίζες που έχει βγάλει στην κοινωνία το κόμμα Μιχαλολιάκου, σας αποκαλύπτω και τα εξής.

Όποιος ταξιτζής-μέλος της Χρυσής Αυγής πληροφορηθεί στη βάρδια του ότι κάποιος ανήμπορος γέρων ζητά μετακίνηση σε νοσοκομείο σπεύδει στο σημείο, τον παραλαμβάνει και τον μεταφέρει δωρεάν στην πλησιέστερη κλινική. Όσο, λοιπόν, Τσίπρας, Κουβέλης και λοιπές δυνάμεις θα προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τη Χρυσή Αυγή με νομοσχέδια, εκείνη θα αλλάζει γήπεδο. Αντί για ναζισμό, θα συζητά για το πώς στέκεται δίπλα στους παππούδες. Ξυπνάτε, κοιμισμένοι, ξυπνάτε! 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/efhmerida-dhmokratia#.Ubch7ufwmCg#ixzz2VufJRlFs

Comments Off on Κρούει τον κώδωνα η… “Δημοκρατία” για την επέλαση της Χρυσής Αυγής

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.