Το ρεσιτάλ ηθοποιίας της Ρένας Δούρου

dourou

Μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας, έδωσε για μια ακόμη φορά στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την συζήτηση για άρση της ασυλίας της, η απαστράπτουσα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και φίλη στο fb του ακροαριστερού εγκληματία και αυτοαποκαλούμενου κοινωνικού επαναστάτη, που πέρυσι το καλοκαίρι στην Πάρο κατά την διάρκεια ληστείας τραπέζης, δολοφόνησε έναν αυτοκινητιστή.

Εμείς μέσω του παρόντος κειμένου, θα σχολιάσουμε και θα απαντήσουμε, στην για μια ακόμη φορά λυσσαλέα προσπάθεια αντιστροφής της πραγματικότητας. «Πρέπει όλοι μας να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Και να λέμε τους νεοναζί, νεοναζί. Και να μην τους αφήνουμε σε χλωρό κλαδί. Να καταγγέλλουμε τα ψέματα και την υποκρισία τους. Να ρίχνουμε φως και να αποκαλύπτουμε το πραγματικό τους πρόσωπο. Εκείνο της βίας κατά των γυναικών, των μεταναστών, των ομοφυλόφιλων, των αδύναμων». Ας μας απαντήσει η εξαίρετη και φιλαλήθης αυτή κυρία όσον αφορά το κύμα της βίας που ισχυρίζεται πως εξαπολύσαμε, με ημερομηνίες, τόπους, ονόματα θυμάτων, περιγραφές γεγονότων, συλληφθέντα και καταδικασθέντα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αλλά όσο και να αναμένουμε δεν θα απαντήσει. Γιατί δεν έχει τίποτα να απαντήσει, διότι όλα όσα μας κατηγορεί είναι συκοφαντίες και φαντασιοπληξίες. Ας μην ξεχνάμε ότι η συκοφαντία, η λασπολογία, η διαβολή, η κίβδηλη πραγματικότητα ήταν και παραμένει ίσως η πιο φίλια τακτική της αριστεράς, όχι μόνο εναντίον των πολιτικών της αντιπάλων, αλλά και εναντίον των ιδίων των στελεχών τους, σε περίπτωση που επιθυμούν να τους θέσουν, εκτός «κομματικής κυκλοφορίας». Εμείς όμως κυρία Δούρου, έχουμε να καταμετρήσουμε δεκάδες, εκατοντάδες εγκλήματα εις βάρος γυναικών, νεαρών κοριτσιών, αδύναμων γερόντων, συμπατριωτών μας που ληστεύονται, βασανίζονται, βιάζονται και δολοφονούνται, από τους λαθρομετανάστες εγκληματίες, που εσείς και το κόμμα σας στηρίζετε, υπερασπίζεσθε και αγωνιάτε να τους δώσετε Ελληνική ιθαγένεια. Ειλικρινά καθημερινά δυνάμεθα να αναφέρουμε σε εσάς και στους ανθέλληνες συντρόφους σας, δεκάδες τέτοια περιστατικά. Φθάνει να ανοίξουμε μια εφημερίδα.

«Πότε βρίζοντας και δυσφημώντας. Και πότε διαστρεβλώνοντας την Ιστορία. Παρουσιάζοντας προκλητικά τους θύτες ως θύματα και τα θύματα ως θύτες». Ναι πραγματικά. Έχουμε το συνήθειο να βρίζουμε, αποκαλώντας τον πρόεδρο σας Mr Alexis. Αυτό πραγματικά είναι βαρύτατος χαρακτηρισμός, όχι όμως για τον Αλέξη, αλλά για τους κυρίους. Γιατί ο Αλέξης δεν είναι κύριος. Όταν επανειλημμένα εντός και εκτός κοινοβουλίου, αποκαλεί ένα νομίμως εκλεγμένο κοινοβουλευτικό κόμμα από το 7% του Ελληνικού λαού (τότε. Τώρα πόσο;) εγκληματική συμμορία, όταν στα ταξίδια του στο εξωτερικό για να γίνει αρεστός στους διαφόρους ισχυρούς προκειμένου να επιτύχει την στήριξη τους και να ικανοποιήσει το προσωπικό του πάθος για εξουσία, κατηγορεί Έλληνες βουλευτές, αυτό δεν αποτελεί ύβρη και δυσφήμιση;

Όσο για την ιστορική διαστρέβλωση αυτό καλλίτερα ας το αφήσουμε. Είναι ντροπή και θράσος. Όταν σύσσωμη η αριστερά προσπαθεί να παραχαράξει, να διαστρεβλώσει και να απομυθοποιήσει την Ελληνική Ιστορία το να ονομάζετε εμάς διαστρεβλωτές είναι κάτι ειλικρινά άνω ποταμώνΠοιος κυρία Δούρου μίλησε για συνωστισμό προσφύγων κατά την Μικρασιατική καταστροφή, ποιος δήλωσε ότι οι Σκοπιανοί έχουν το δικαίωμα να αυτοαποκαλούνται Μακεδόνες, ποιος προσπαθεί να παραχαράξει το νόημα της Επανάστασης του 1821 υποβιβάζοντας τον Εθνικοαπελευθερωτικό χαρακτήρα της σε ταξικό; Ευτυχώς τα παραδείγματα είναι τόσα πολλά, που οι ισχυρισμοί σας καταρρίπτονται από μόνοι τους.

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Η Χρυσή Αυγή δεν είναι ούτε «χρυσή» ούτε «αυγή». Είναι κατάμαυρη και συμβολίζει τη δύση. Τη δύση των βασικών πανανθρώπινων αξιών. Της αλληλεγγύης. Της ισότητας. Της δικαιοσύνης. Τη δύση της ανθρωπιάς. Και την αυγή της βαρβαρότητας». Ποιες είναι οι αξίες που πρεσβεύετε εσείς κυρία Δούρου και τι αντίκρισμα έχουνε στην σημερινή οικτρή κατάσταση του Ελληνικού Λαού;  Ποιες είναι οι πανανθρώπινες αξίες; Η ίδρυση μουσουλμανικού τεμένους με χρήματα του Ελληνικού λαού; Η αδυναμία των φορολογουμένων Ελλήνων πολιτών να εξασφαλίσουν μια θέση σε παιδικό σταθμό που κατακλύζεται από τέκνα λαθρομεταναστών; Η αδυναμία του Έλληνα ασθενή να βρει κλίνη σε Νοσοκομείο, λόγω του ότι τα πάντα έχουν καταλειφθεί από λαθρομετανάστες; Η συρρίκνωση και σταδιακή εξαφάνιση του νομίμου εμπορίου και η άνθιση του λαθρεμπορίου και παραεμπορίου; Η άνετη διαβίωση και διατροφή στις φυλακές, όλων των εγκληματιών, που εν ψυχρώ και για λίγα νομίσματα έσφαξαν Έλληνες συμπολίτες μας; H καταδίκη και η περιθωριοποίηση κάθε τι Ελληνικού και πατριωτικού και η ποινικοποίηση της ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος της διαφορετικότητας;  Αυτή την αλληλεγγύη, αυτή την ισότητα, αυτή την δικαιοσύνη πρεσβεύετε. Γιατί αν είναι έτσι τότε σας τα χαρίζουμε. Γιατί οι μέθοδοι και η διαλεκτική σας αποτελούν την χειρότερη πνευματικής δικτατορίας και  υποδούλωσης.

Φοβάστε κυρία Δούρου. Τρέμετε εσείς και οι όμοιοι σας τα ελεύθερα πνεύματα. Τα πνεύματα που διέπονται από την απόλυτη ελευθερία που μόνο το Εθνικιστικό ιδεώδες μπορεί να προσφέρει. Έχετε μάθει να σκέφτεστε σαν σκλάβοι, χωρίς αξίες, χωρίς ιδανικά, εγκλωβισμένοι σε ένα άμορφο μωσαϊκό σκέψης, ταμπουρωμένοι πίσω από τα πρέπει σας, μέσα σε καλούπια και πλαστή ηθικολογία. Κατηγορείτε όσους δεν συμφωνούν με εσάς για πράξεις που εσείς οι ίδιοι διαπράττετε καθημερινά. Εσείς είστε οι εκφραστές της δύσης και μίας βάρβαρης πολυπολιτισμικής και στην ουσία απολίτιστης κοινωνίας που θα βασιλεύει ο νόμος της Ζούγκλας.

«Η συγκυρία απαιτεί σύγκρουση. Γιατί η σύγκρουση είναι το μόνο που καταλαβαίνει ο νεοναζισμός. Οτιδήποτε άλλο κινδυνεύει να εκληφθεί ως αδυναμία και υποχώρηση σε καιρό πολέμου. Γιατί έχουμε πόλεμο με την νεοναζιστική ιδεολογία και τους φορείς της. Και ρίψασπις δεν επιτρέπεται κανείς μας να γίνει». Αν αυτά τα έλεγε κάποιο μέλος της Χρυσής Αυγής θα είχε πάραυτα συλληφθεί και θα είχε προσαχθεί στην δικαιοσύνη με την κατηγορία της προτροπής και υποκίνησης σε εγκληματική και παραβατική συμπεριφορά.
Εσείς τι προσπαθείτε να πετύχετε; Τι επιδιώκετε; Αφού διαπιστώσατε ότι με τις συκοφαντίες, την λασπολογία, την ξεπερασμένη και χρεοκοπημένη φασιστοναζιστοφοβία δεν επιτυγχάνετε τίποτα. Αφού διαπιστώσατε όσο μας χτυπάτε και μας διαβάλετε από τα ΜΜΕ τόσο πιο ισχυροί γινόμαστε, προσπαθείτε να προτρέψετε και να επιστρατεύσετε κοινωνικά αποβράσματα τύπου Μαζιώτη, Ρούπα και Πυρήνων της Φωτιάς για να επιφέρουν την φυσική μας εξόντωση; Αυτή είναι η δημοκρατία και ο πλουραλισμός που πρεσβεύετε; Αυτά είναι τα επιχειρήματα σας; Η πολιτική δολοφονία και η βόμβα; Τελικά εμείς είμαστε οι Φασίστες;

Η ισχύς του Εθνικιστικού Κινήματος καθημερινά αυξάνεται. Το κύμα θεριεύει, οι Έλληνες Πολίτες ενώνουν τις φωνές τους με την Φωνή μας. Τον Εθνικιστικό Λόγο. Μας νιώθουν καθημερινά στο πλευρό τους, στα σπίτια τους, στις γειτονιές τους, αρωγούς στις ανάγκες τους, φύλακες στην αδυναμία τους, νιώθουν την βεβαιότητα και την στήριξη που τους παρέχουμε, διψούν να δεχθούν την πνευματική ανάταση και την Ελπίδα που τους προσφέρουμε.

Την Ελπίδα της Αναγέννησης, της Πίστης  στο Έθνος, στους εαυτούς τους, στην Ελλάδα. Την Ελπίδα που εσείς και οι όμοιοι σας τους στέρησαν βάναυσα. Σύντομα αυτός ο Λαός θα κατακρημνίσει τους εν τω Κοινοβουλίω, δυνάστες του, στον Καιάδα της Πολιτικής Λήθης. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/to-resital-hthopoiias-ths-renas-dourou#.UbnK0-fwmCg#ixzz2W6Sgj7hN

Comments Off on Το ρεσιτάλ ηθοποιίας της Ρένας Δούρου

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.