Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτικής Αττικής, Ηρακλείου

δυτικηαττική

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ομιλία, με θέμα  “O αντιρατσιστικός νόμος της Χρυσής Αυγής”.  Ο Συναγωνιστής ανέπτυξε την πρόταση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενάντια στο μόρφωμα το οποίο προσπαθούν να αναπλάσουν και να το βαπτίσουν ως αντιρατσιστικό νόμο, προτάσσοντας τα δίκαια των Ελλήνων μπροστά στα λαθρολάγνα τερτίπια της συγκυβέρνησης, η οποία προσπαθεί με απέλπιδες προσπάθειες να ανακόψει την ανοδική πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος. Αναφορά έγινε στα κύρια άρθρα του προτεινόμενου νομοσχεδίου.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ

Άρθρο 1 – «Αντιμετώπιση της αυξημένης εγκληματικότητας λόγω λαθρομετανάστευσης»
Όποιος, ευρισκόμενος παράνομα στο ελληνικό έδαφος ή έχοντας εισέλθει σε αυτό χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις (ασχέτως εάν μεταγενέστερα απέκτησε με οποιονδήποτε τρόπο καθεστώς νόμιμης παραμονής),   τελέσει με δόλο πλημμέλημα που τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σʼ αυτήν την πράξη με κάθειρξη. Σε περίπτωση που διαπράξει κακούργημα, τιμωρείται για μόνη τη συμμετοχή του σʼ αυτήν την πράξη με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

Άρθρο 3 – «Διαφύλαξη Εθνικής Μνήμης»

Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή διά του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει, αρνείται κακόβουλα ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας σε βάρος Ελλήνων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών και χρηματική ποινή δέκα έως είκοσι χιλιάδων (10.000-20.000) ευρώ.

Ο κόσμος ενσωματώνεται μέρα με την ημέρα στις αγωνιστικές φάλαγγες της Χρυσής Αυγής, αναγνωρίζοντας πλέον το αισχρό παιχνίδι που στήσανε εις βάρος του πολιτικάντηδες και μεγαλοκαναλάρχες.  Έχει ως μοναδική πηγή ενημέρωσης τις κατά τόπους Τοπικές Οργανώσεις και την Εθνικιστική εφημερίδα του Κινήματος.  Παρακολουθεί με ικανοποίηση τους τελευταίους επιθανάτιους σπασμούς ενός σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος που καταρρέει και παρασέρνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις πιο μαύρες σελίδες της σύγχρονης Ελλάδας, με την προδοσία και την παράδοση της χώρας στα ξένα συμφέροντα των τοκογλύφων του Δ.Ν.Τ.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qZsf-_nqvGI]

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής
17 χλμ Νέας Εθνικής Οδού
Τετάρτη και Παρασκευή: 19:00-21:00
Τηλ.: 210 5571360

Ηράκλειο: Πορεία, διανομή φυλλαδίων και ομιλία του περιφερειάρχη

ΗΡΑΚΛΕΙΟΠΟΡΕΙΑΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο Ηράκλειο ενημερωτική δράση της Τοπικής Οργάνωσης Ηρακλείου με πορεία και διανομή φυλλαδίων με τις πολιτικές θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.  Οι Συναγωνιστές οι οποίοι μετείχαν στη δράση, μοίρασαν χιλιάδες αντίτυπα  ενημερωτικού έντυπου υλικού σε γειτονιές του Ηρακλείου καταλήγοντας στα γραφεα της Τ.Ο. Ηρακλείου.

Comments Off on Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτικής Αττικής, Ηρακλείου

Filed under ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Comments are closed.