Συνεχίζονται αμείωτα οι τουρκικές προκλήσεις στη Θράκη

imrahm_pseydomouftis1__article

Ενώ μια ολόκληρη κυβέρνηση σύρεται στα σιωνιστικά συνέδρια ανά τον κόσμο, απολογούμενη για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην ελληνική πολιτική ζωή και λαμβάνοντας οδηγίες περιορισμού της με κάθε μέσο (θεμιτό ή αθέμιτο), οι πράκτορες της Άγκυρας αλωνίζουν στην ελληνική Θράκη, καλώντας τον μουσουλμανικό πληθυσμό να ξεσηκωθεί κατά του ελληνικού κράτους!

Στο χωριό Ραγάδα του νομού Ροδόπης, σε τελετή λήξης μαθημάτων κορανίου, ο ψευτομουφτής Ιμπραήμ Σερίφ έσταξε χολή κατά του ελληνικού κράτους, παρουσία πλήθους πολιτικών παραγόντων της περιοχής, του υποπρόξενου Κομοτηνής αλλά και φιλοξενούμενων από την Τουρκία, μεταξύ άλλων τον Τούρκο βουλευτή Χακάν Τσαβούσογλου και τον Χαλίτ Ερέν. Στα όσα προκλητικότατα ειπώθηκαν, ξεχωρίζει μια φράση του Τούρκου βουλευτή Τσαβούσογλου προς τους κατοίκους του χωριού: «πλέον πίσω σας υπάρχει μια πολύ ισχυρή Τουρκία, που συνεχώς ισχυροποιείται παγκοσμίως, οπότε και εσείς μπορείτε να βλέπετε μπροστά σας με περισσότερη αυτοπεποίθηση»! Ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα δε τηρούνται πλέον, την ίδια στιγμή κατά την οποία η κυβέρνηση Σαμαρά κάνει λόγο για άριστες σχέσεις με τους ασιάτες γείτονες

Τα ποιήματα που ακούστηκαν στην τελετή από τους μουσουλμάνους μαθητές, ήταν αφιερωμένα στη «μητέρα Τουρκία», ενώ το όλο σκηνικό του μισελληνισμού, ολοκλήρωσε ο ψευτομουφτής με μια ομιλία γεμάτη μίσος για το κράτος που τον ανέχεται. Είπε ο ψευτομουφτής: «Υπάρχουν σχεδιασμένες προσπάθειες για να χαλάσουν αυτήν την ενότητα των ωραίων μας ανθρώπων. Είναι ανάγκη να απωθήσουμε με τα χέρια μας αυτές τις προσπάθειες και να παραμείνουμε σε ενότητα. Την εποχή του Resulullah υπήρχε ένα διάσημο τζαμί ονόματι Mescid-i Dira. Χτίζουν τότε οι Εβραίοι, που δεν πίστεψαν, ένα μεστζίτ, με σκοπό να προκαλέσουν αδυναμία στον Resulullah. Και ο λόγος ήταν ο εξής: οι στρατιές του Προφήτη να μην πάνε για τζιχάντ, να κάνουν εκεί ναμάζι, να μειωθεί η δύναμη των μουσουλμανικών στρατιών, να ηττηθούν και να εξαφανιστεί το Ισλάμ. Τέτοιο τζαμί έκαναν. Και έβαλαν μέσα και ένα νεαρό ως ιμάμη.

Ο Παντοδύναμος Αλλάχ ενημερώνει τότε τον Προφήτη μας για αυτό το τζαμί της διχόνοιας. Και αυτός τότε βάζει και το κατεδαφίζουν! Διότι σκοπός του τζαμιού εκείνου είναι η διχόνοια, η διάσπαση, η διαίρεση και η εξαφάνιση! Ακριβώς έτσι και τον τελευταίο καιρό επιδιώκεται να χαλάσει η ενότητα μας. Τι είναι τούτο; Διορισμός ιμάμη στο τζαμί; Ποτέ!… Μην παραχωρείτε χώρο σε αυτούς που κάνουν λάθος. Τον τελευταίο καιρό επιδιώκεται να βάλουν χέρι στα τζαμιά μας. Επιδιώκεται να φέρουν στα τζαμιά μας ανθρώπους που δεν τους αγαπάμε… Ελάτε να εξυψώσουμε τις καρδιές μας ίσα με το βουνό αυτό. Ελάτε να είμαστε όλοι μαζί, στην καρδιά μας υπάρχει μέρος και για εσάς. Τα χέρια μας μακριά σαν τα κλαδιά των δέντρων. Ελάτε και εσείς και γίνετε ένα με τα χέρια μας… Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι για να χαλάσουν αυτήν την ενότητα, έρχονται στα χωριά μας να περιγράψουν την θρησκεία. Απευθύνομαι στους ιμάμηδες, δεν θα το επιτρέψετε σε κανέναν. Τα τζαμιά αυτά είναι ιερά, πολύτιμα, παρακαταθήκη. Αυτή η παρακαταθήκη δεν παραχωρείται στον καθένα»!

Με πολύ εκδηλωτικό τρόπο, ο ψευτομουφτής εκλεκτός του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, έδωσε το στίγμα των μελλοντικών αντιδράσεων, τις οποίες η Άγκυρα υποκινεί και οργανώνει στο μουσουλμανικό στοιχείο της Θράκης, υπό την ανοχή του ελληνικού κράτους. Αφορμή όλων αυτών, ο νόμος για τον διορισμό των μουφτήδων της μουσουλμανικής μειονότητας, ο οποίος ψηφίστηκε στην ελληνική Βουλή παρά τις αντιδράσεις τουρκοφρόνων και αριστερών φερέφωνων της τουρκικής προπαγάνδας.

Όπως ήταν φυσικό, ουδεμία αντίδραση υπήρξε από πλευράς των ελληνικών αρχών, και πως θα μπορούσε βεβαίως να υπάρξει, όταν ο κρατικός μηχανισμός ασχολείται με το να αναζητεί τρόπους να περιορίσει τη νόμιμη πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής. Επιπλέον, οι αποκαλύψεις της τελευταίας εβδομάδος πως ο Σαμαράς έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνίες με τους Τούρκους στη πλάτη του Ελληνικού Λαού και επί σωρείας ζητημάτων, προκαλεί έντονα ερωτηματικά για το αν μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται και τα θέματα της Θράκης. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η ανοχή του Καθεστώτος των διεφθαρμένων στην τουρκική επιθετικότητα, καθίσταται εκ προοιμίου ένοχη και προάγγελος δυσμενών εξελίξεων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunechizontai-ameiwta-oi-tourkikes-proklhseis-sth-thrakh#.Ubsr0PlM_RM#ixzz2WCaTcRPz

Comments Off on Συνεχίζονται αμείωτα οι τουρκικές προκλήσεις στη Θράκη

Filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.