Δείτε γιατί δε φεύγουν ο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Ελλάδα της κρίσης!

fylakh11__article

Άλλοι τέσσερις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία -τρεις άνδρες και μια γυναίκα- ηλικίας 28,30, 32 και 26 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν στην Κεφαλονιά, διότι άδειαζαν τα σπίτια των Ελλήνων από… περιττά πράγματα, όπως χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές κ.α. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στα σπίτια τους, βρέθηκαν: πλήθος χρυσαφικών και τιμαλφών, πλήθος ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, το χρηματικό ποσό των 1.380 ευρώ, 9 κινητά τηλέφωνα,17 ρολόγια, 5 πορτοφόλια, 9 ζευγάρια γυαλιών ηλίου καθώς και διάφορα άλλα κλοπιμαία.

Όπως προέκυψε από την ανάκριση, οι τέσσερις «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» είχαν διαπράξει το τελευταίο χρονικό διάστημα 11 διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλλονιάς, με πιο… προσοδοφόρες τις εξής:

 • Το Σάββατο (18.05.2013) στα Λακήθρα, από την οποία αφαίρεσαν χρυσαφικά, τιμαλφή και χρήματα αξίας 4.000 ευρώ περίπου
 • Την Κυριακή (02.06.2013) στον Καραβάδο, από την οποία αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 15.000 ευρώ περίπου
 • Την Δευτέρα (03.06.2013) στη Σάμη, από την οποία αφαίρεσαν χρυσαφικά, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 10.000 ευρώ περίπου
 • Την Παρασκευή (24.05.2013) στα Σπαρτιά, από την οποία αφαίρεσαν ρούχα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 4.200 ευρώ περίπου
 • Την Κυριακή (09.06.2013) στον Καραβάδο, από την οποία αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και ρούχα αξίας 7.500 ευρώ περίπου

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Πηγή: Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/deite-giati-de-feugoun-o-katatregmenoi-oikonomikoi-metanastes-apo-thn-ellad#.Ubxb7flM_RM#ixzz2WHsR8kNX

1 Comment

Filed under ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΛΛΑΔΑ

One response to “Δείτε γιατί δε φεύγουν ο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Ελλάδα της κρίσης!

 1. ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ………….
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ.

  Το φίλτατο “Alodapistan” εχει εφεύρει ενα ξεκούραστο τρόπο να βγάζει μεροκάματο χωρίς όμως να πληρώνει Εφορια – ΦΠΑ και χωρίς να πληρώνει φόρο ιδιοκτησίας όπως εμείς οι “ρατσιστές” οι Ελληνες.!!!!!!!
  Το εφεύρημα ειναι ο…… επ’ αμοιβή…. ομοφυλοφιλικός έρωτας και μάλιστα με τις Ευλογίες του Δημάρχου Αθηναίων… ο οποίος προσέφερε και δωρεάν τα προφυλακτικά……..φοβούμαστε όμως με χρήματα του Δήμου. !!!!!
  Πάντα ταύτα τα ρομαντικά, λαμβάνουν χώρα εις το κεντρικό Ιστορικό – Κοινόχρηστο – Δασωτέο και Αναδασωτέο – Μνημειακό Πεδίον του Αρεως των Αθηνών.
  Επειδή τις τελευταίες δεκαετίες η Πολιτεία έχει ολοφάνερα απαξιώσει, “ηθελημένα κατά την άποψη μας” το Πάρκο, δηλ. δέν φρόντισε για την διατήρηση των δασικών νησίδων και για την βλάστηση – λουλουδιών που βρισκόταν γύρωθεν των παγκακίων παρέχοντας privacy.
  Αυτές οι ωραίες εποχές δυστυχώς χάθηκαν και οι φτωχοί ομοφυλόφιλοι γίνονται δημόσιο θέαμα και ο Λαός……ψάχνει να ανακαλύψει την βλάστηση την οποία έχει ήδη προπληρώσει μέσω ΦΠΑ – Εφορίας – Χαρατσίων αλλά….δυστυχώς βλάστηση δέν βλέπει.
  ΖΗΤΑΜΕ απο την Πολιτεία αφου εισπράττει φόρο – χαράτσια απο Εμάς να επαναφέρει το Πεδίον του Αρεως των Αθηνών στην σαφώς καλύτερη προτέρα κατάσταση, ήτοι με λουλούδια και παρτέρια γύρω απο τα παγκάκια, καθώς επίσης την φύτευση νέων υψηλής οροφής δένδρων εντός των δασικών νησίδων.
  Να εκτελεστεί καθαίρεση όλων των αυθαίρετων κατασκευών, να δενδροφυτευτούν με υψηλής οροφής δέντρα οι επιφάνειες που θα προκύψουν και να μεταφερθούν υγιή χώματα.

  Μέλη της Επιτροπής του Πεδίου του Αρεως

  Μέλη του Σωματείου ΑΘΗΝΑ για την προστασία του Πεδίου του Αρεως.

  Μέλη της Πρωτοβουλίας για την Αναβάθμιση του Ελλην.Συντάγματος.

  Μαρκαράς Πολύκαρπος

  Παρασχάκης Γιώργος

  http://kyameftopedioareos.blogspot.com