Τα έβαψε μαύρα το “Έθνος” για την αποδοχή της Χρυσής Αυγής στην Ιερισσό

ierisos-1

Tο γεγονός πως οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν με οργή και παθιασμένο κόμπλεξ το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και την ραγδαία άνοδό του το γνωρίζαμε. Το ότι βάζουν, όμως πλερέζες για την αποδοχή της Χρυσής Αυγής και το ότι παρακαλούν να γίνονται επεισόδια, μόλις το μάθαμε.

Σε πρόσφατο ρεπορτάζ της εφημερίδας “Έθνος” που δημοσιεύτηκε και στην σχετική ηλεκτρονική σελίδα ο συντάκτης Χρίστος Τελίδης εξέφρασε με έναν λίβελο την οργή του για την παρουσία και την ενημερωτική δράση της Ν.Ε. Χαλκιδικής Χρυσής Αυγής στην Ιερισσό δίχως να δημιουργηθεί κανένα επεισόδιο. Με λίγα λόγια ο εν λόγω “αντικειμενικός” δημοσιογράφος απορεί με το γεγονός που δεν έγιναν επεισόδια και οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με θέρμη τους συναγωνιστές. Με την απορία θα μείνει…

Παραθέτουμε αυτούσιο το γελοίο ρεπορτάζ του “Έθνους”, διανθισμένο από φωτογραφίες της δράσης που κάνουν τους “δημοκράτες” να πονάνε. Πάλι καλά που δεν είπαν πως οι εν λόγω φωτογραφίες είναι δημιουργία photoshop…

«Περίπατος» της Χρυσής Αυγής – ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. Επίσκεψη στην Ιερισσό χωρίς να ενοχληθούν από κανέναν πραγματοποίησαν πριν από λίγες μέρες μέλη της ΝΕ Χαλκιδικής της Χρυσής Αυγής. Παρά το γεγονός ότι όλα ελέγχονται στην Ιερισσό, οι 10 χρυσαυγίτες, φορώντας τις μαύρες μπλούζες με τα σήματα της Χρυσής Αυγής και κρατώντας ελληνικές σημαίες, μπήκαν την Κυριακή στην κωμόπολη χωρίς να αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα στα οδοφράγματα που έχουν στηθεί και παρέμειναν επί τρεις ώρες μοιράζοντας φυλλάδια με τα οποία τάσσονται κατά της επένδυσης χρυσού, στον δρόμο, σε καταστήματα και γειτονιές.

ierisos-2

Τις τρεις αυτές ώρες είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με κόσμο, χωρίς να καταγραφεί η παραμικρή αντίδραση. Και όλα αυτά ενώ είχε ξεσηκωθεί σωρεία αντιδράσεων για την πρόκληση της Χρυσής Αυγής να αμφισβητήσει το Ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους ναζί από το ίδιο το βήμα της Βουλής. Σημειώνεται ότι, αντίθετα από την Ιερισσό, οι προκλήσεις της Χρυσής Αυγής αντιμετωπίστηκαν το Σαββατοκύριακο ενεργά από πολίτες με δημοκρατικές ευαισθησίες, όπως έγινε στο Αίγιο, στην Καλαμάτα κ.α.

ierisos-3Στην Ιερισσό, αντίθετα, όπου προ ημερών είχε γίνει ενθουσιωδώς δεκτός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «παρήλασαν» προκλητικά οι χρυσαυγίτες, προπαγανδίζοντας ανενόχλητοι τις θέσεις τους, στο όνομα της αντίθεσής τους στη συγκεκριμένη επένδυση. Για την επίσκεψή τους στην Ιερισσό και την αντιμετώπιση της οποίας έτυχαν επιχαίρει μάλιστα η ίδια η Χρυσή Αυγή, η οποία ανέβασε σχετικές φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής Κεντρικής Μακεδονίας στο Διαδίκτυο.”

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/etnos#.UbxLNvlM_RM#ixzz2WHYWRF5X

Comments Off on Τα έβαψε μαύρα το “Έθνος” για την αποδοχή της Χρυσής Αυγής στην Ιερισσό

Filed under ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Comments are closed.